середа, 12 лютого 2014 10:25

"Іграшки з живих квітів спонукають до примирення з коханою" - флорист
6

Фото: Фото Андрія Пономаренка

Дуже оригінально пропонують дарувати букети квітів у вигляді іграшок. Такий подарунок нікого не залишить байдужим і оцінять його. Флористи підказали, як здивувати своїх коханих.

"Насправді всі звикли до звичайних букетів у формі "віника". Мовляв, купив, подарував і збувся цього тягаря. Час відходити від шаблону. Дівчата потребують емоцій. Аби творити такі композиції, мене спонукала сварка з дівчиною. Дуже захотів з нею помиритися. Зробив найлегшу композицію — серце з троянд. А пізніше подарував ще й ведмедика з хризантем. Вона вибачила всі мої гріхи і в наших стосунках відкрилося нове дихання. Тому аби помиритися з коханою, треба дарувати іграшки з живих квітів. На день Валентина, то ідеальний подарунок. Якщо ж стосунки тривалі, вдвічі не прогадаєш, — каже київський флорист 24-річний Андрій Пономаренко. - При потребі зберігаємо повну анонімність. Дуже багато замовників просять підвезти дівчатам квіти у такому вигляді анонімно. Радості у них немає меж".

Квіткові іграшки коштують в середньому від 425 до 1000 гривень. Вартість залежить від кількості квітів і складності виконання. Замовлення виконують за три дні. Часто виготовляють кішечок, слоненят, ведмедиків, бегемотиків, зайців, лебедів. Найвдалішими виходять іграшки із хризантем, ромашок, гербер, гвоздик. До іграшок можна прикріплювати скриньку з зізнаннями у коханні.

"Багато часу займає підготовка квітів до роботи: замовити їх, правильно підрізати, поділили на маленькі і великі, щоб створити потрібну форму іграшки. Ведмедика 25 см висотою можна зробити за годину-півтори. Знадобиться 77 білих хризантем і 21 червона. Грунтом для квітів слугує флористична губка. Її наповнюю водою і вона тримає вологу три дні. Ідеально, коли в кімнаті 15 градусів тепла" - додає флорист.

Квітникарі радять такий подарунок поливати щодня. Тоді квіткова тваринка не буде в'янути протягом двох-трьох тижнів. На голові тваринки на мить треба вийняти одну квіточку. Набрати води у шприц без голки і вприснути у те ж місце губки. Так само зробити на ніжках.

Зараз ви читаєте новину «"Іграшки з живих квітів спонукають до примирення з коханою" - флорист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути