вівторок, 18 вересня 2012 14:24

Характер жінки видає її робоче місце

Характер жінки видає її робоче місце
Фото: beauty-frutti.com

"Що можна сказати про людину по вигляду її робочого місця? - пише в редакцію киянка Наталія В. - Я нещодавно влаштувалася на роботу у великий офіс. Людей не знаю, але страшенно хочу з кимось подружитися. Чи виказує характер людини її робочий стіл? Колега навпроти ставить коло монітора фото себе у дитинстві, колега за нею - своїх коханих. Колєжанка, яка сидить навпроти мене, виставила на системний блок колекцію пластмасових іграшок, в колеги за мною стіл завалений старими газетами, підшивками, причому так, що за тим срачем і його не одразу побачиш. Є жінки, які тримають робочий стіл в ідеальному стані! Є ті, хто залишає на столі немиті чашки після робочого дня".

"Люди на роботі проводять більшість свого часу, тому є абсолютно зрозумілим, що всі ми намагаємося максимально зручно облаштувати своє робоче місце. Однак всі ми різні, і тому наші індивідуальні відмінності знаходять відображення і у вигляді наших робочих столів та кабінетів, - запевняє столичний психотерапевт Валерія Цихоня, 25 років. - Жінки, що мають на робочому місці ідеальний порядок – педантичні. Для них важливо мати чіткий графік роботи, предметно окреслені обов'язки, вони пунктуальні та відповідальні. Такий робітник легко може відмовитися від старих ідей задля нових.

Ті, хто збирає на робочому столі та навколо різні листівки, статуетки, іграшки – дуже сентиментальні, такі особи схильні до критики у свою адресу. Вони є надійними партнерами, завжди допоможуть у скрутному становищі, адже якщо вчинять всупереч своїм моральним ідеалам, то будуть довго себе звинувачувати."

Якщо ваші колеги збирають на своєму столі брудний посуд — немиті чашки, тарілки з недоїденим печивом - зазвичай, вони мають занижені вимоги до життя, саме тому кар'єрне зростання в них відбувається дуже повільно. Часто в таких осіб занижена самооцінка, запевняє психотерапевт.

Робітники, що мають смітник на робочому місці – жадібні, для них важливий контроль, їм важко розлучатися з речами, такі "накопичувачі" можуть бути заздрісними.

Жінки, що люблять збирати на своєму столі різні косметичні засоби - пудри, парфуми, дзеркальця, пилки для нігтів – дуже потребують чоловічої уваги. Такі жінки дуже цілеспрямовані і часто діють за принципом "ціль виправдовує засоби".

Зараз ви читаєте новину «Характер жінки видає її робоче місце ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути