середа, 29 лютого 2012 05:15

Робоче місце президента обставлене позолоченими меблями

Автор: фото з сайта www.pravda.com.ua
 

Біля приватного маєтку Віктора Януковича в "Межигір'ї" держава взяла в оренду три кімнати під облаштування робочого президентського офісу. Загальна площа приміщень 128,8 кв. м.

Нове робоче місце президента в "Межигір'ї" обставлене позолоченими меблями, диван і крісла обтягнуті зеленою шкірою. Нефритова лампа на столі президента коштує 79,8 тис. грн, пише інтернет-видання "Українська правда".

— Офісне приміщення біля місця проживання глави держави вирішили створити у зв'язку з потребою президента оперативно працювати, — повідомляє прес-служба Януковича. — А також для уникнення складностей, які виникають на дорогах Києва через рух кортежу, особливо в час пік. Офісні приміщення для роботи президента обладнані нещодавно. Досі президент користувався для цих цілей кабінетом і вітальнею у своєму будинку, що, на жаль, не відповідали належному рівню організації роботи та вимогам протоколу.

За оренду приміщень платитиме Державне управління справами. Кімнати здало приватне підприємство "Танталіт", яке володіє більшістю земель і будівель "Межигір'я". Цю фірму пов'язують із сім'єю Януковичів.

Зараз ви читаєте новину «Робоче місце президента обставлене позолоченими меблями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути