четвер, 02 липня 2015 12:51

Чоловік вирішив зіграти наново весілля зі своєю дружиною, яка втратила пам'ять після аварії
7

Після того як дружина Джеремі Стампера потрапила в аварію з її пам'яті стерся найважливіший день у їхньому житті. Щоб повернути коханій цей особливий спогад, чоловік вирішив ще раз влаштувати весілля. Про те, як це було, читайте далі.

Джеремі і Джастіс Стампер почали зустрічатися ще в коледжі і з тих пір завжди були разом. Вони одружилися в серпні минулого року.

"Ми були на вершині світу. Молодята, у яких попереду ціле життя", — говорить Джеремі.

Але через всього 19 днів по дорозі до чоловіка Джастіс потрапила в страшну аварію. Після незліченних днів лікування дівчина нарешті почала одужувати. Але через місяць після аварії Джастіс вирішила зізнатися чоловікові.

"Будь ласка, не гнівайся... але я не можу згадати наше весілля", — сказала вона.

Як з'ясувалося, з пам'яті дівчини стерлися 5 останніх тижнів до аварії, включаючи і всю весільну церемонію.

Щоб повернути свою пам'ять, Джастіс кожен день розглядала весільні фото, але все безрезультатно. "Я бачу, як він дивиться на мене під час церемонії, і я б все віддала, щоб згадати, як же це було". - сказала сумно дівчина.

І Джеремі вирішив, що він зобов'язаний щось зробити. "Її марні старання згадати хоча б шматочок з минулого кожен раз крають мені серце, і я зрозумів, що знову повинен зробити це для неї. Я хочу, щоб вона пережила ще раз цей найособливіший день у нашому житті, — я знову хочу зіграти весілля".

Ця історія розлетілася по всьому інтернету, і вже знайшлися люди, які готові безкоштовно надати парі послуги фотографа, спекти весільний торт, допомогти з організацією і зробити багато чого іншого для церемонії.

Своє друге весілля Джеремі і Джастіс планують провести 1 серпня цього року.

"Зараз це найважливіше для мене. Адже весілля — це момент, який повинен пам'ятати ні хтось один з нас, а обов'язково обидва. І неважливо, повернеться до неї пам'ять чи ні, ми зробимо це знову!" - сказав Джеремі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вирішив зіграти наново весілля зі своєю дружиною, яка втратила пам'ять після аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути