четвер, 01 жовтня 2015 16:47

Як виникає чоловіча прихильність

Чоловіки звикли приховувати свої почуття, адже сильна стать має стримувати свої емоції. Однак чоловіча прихильність може бути набагато сильнішою за жіночу, хоч ми про це можемо і не дізнатися. Що зробити, щоб ваш чоловік потребував вас, читайте далі.

Ми ніколи не зможемо змусити людину любити нас, та й навіщо взагалі, але ось прищепити здорове почуття прихильності завжди у наших силах. Це означає не обтяжувати чоловіка, а лише показати йому, що він приємно залежить від вас і більше ні з ким не відчуває себе так само комфортно і добре.

 

Як це зробити?

Компліменти в студію. Хто сказав, що тільки жінки заслуговують на компліменти? Зовсім ні, всі чоловіки потребують похвали і схвалення з боку, тільки часто вони самі цього не усвідомлюють. Якщо ви будете говорити йому про те, як чудово він запалив багаття або спритно повісив поличку, він повірить у свої сили і буде намагатися сподобатися вам ще раз. Все починається з малого, але всі ми знаємо, що за великими чоловіками завжди стоять великі жінки.

Асоціативний ряд. Не лінуйтеся скидати йому свої улюблені пісні, особливо коли ваші уподобання в музиці збігаються. У кожної пари є "свій саундтрек відносин", а ви не бійтеся зробити цілий збірник. Чим більше треків і музикантів ви будете слухати разом, тим більше вони будуть асоціюватися з вами. Адже немає нічого кращого, ніж надихаюча музика і жінка, образ якої з'являється при її звучанні.

Додати у друзі. Не забороняйте йому спілкуватися з друзями і продовжувати бути частиною улюбленої компанії. Дайте зрозуміти своєму чоловікові, чому і за що вам подобається його оточення. І, головне, стати частиною цього суспільства – тоді йому не доведеться розриватися між двох вогнів, вибираючи між любов'ю і дружбою.

Близькість. Говоріть один з одним кожен день, візьміть собі за звичку обговорювати все, що трапилося за добу і у вас, і у нього. Адже ви повинні стати не лише коханцями, але й кращими друзями. Згадуйте дитячі, смішні, безглузді і трагічні випадки, словом, все, що можна розповісти тільки найближчій людині.

Довіра. Покажіть своєму партнеру, що довіряєте йому і ніколи не збираєтеся обмежувати особистий простір. Якщо поруч з чоловіком ревнива жінка-тиран, йому захочеться скоріше втекти, а ось від улюбленого друга і найдорожчої в світі людини піде тільки найбільший дурень.

Зараз ви читаєте новину «Як виникає чоловіча прихильність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути