понеділок, 17 жовтня 2016 08:36

9 речей, які допоможуть зберегти кохання на відстані

9 речей, які допоможуть зберегти кохання на відстані

Будь-які стосунки вимагають роботи, а якщо ви змушені перебувати за десятки кілометрів один від одного, то зберегти кохання здається майже неможливим, пише dom.goodhouse.com.ua.

Насправді ж психологи кажуть, що відстань згубно впливає тільки тоді, коли любов, була несправжньою.

Для того щоб відстань не стало причиною розриву, постарайтеся дотримуватися правил.

Управляйте часом спілкування
Коли ви тільки-тільки розлучилися, вас охоплює бажання постійно перебувати на зв'язку зі своїм коханим: зідзвонюватися мало не щогодини, вести довгі розмови по скайпу, листуватися в чаті. Але незабаром така інтенсивність спілкування втомить вас, і вашого партнера: вам здасться, що все це безглуздо, що любов не зможе подолати відстань. Щоб цього не сталося, майте на увазі: має значення не кількість, а якість спілкування. Дізнайтеся розклад один одного і спілкуйтеся в обумовлений час.

Не приховуйте ваших емоцій
Коли чоловік поруч, ви можете висловити свою любов дотиками, турботою, поглядом. Коли ж ви далеко один від одного, найголовніша мова кохання для вас – слова. Розкажіть, що вам важко без нього, що багато речей для вас стали сюрпризом (наприклад, те, що тепер доводиться самій варити вранці каву). Не приховуйте своїх страхів і ревнощів, але не робіть на них акцент і не говоріть про ймовірну зраду як про доконаний факт. Скажіть інакше: "Я боюся, що ти захопишся іншою жінкою". І нехай ваш партнер переконує вас у тому, що такого не станеться!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 типи залежності в шлюбі

Даруйте один одному подарунки
Усі люблять отримувати подарунки – і реальні, і віртуальні. Надішліть листівку на його електронну адресу, зв'яжіть йому теплий шарф і надішліть бандероллю. До речі, саме особисті речі – ті, що ваш партнер постійно буде мати з собою – будуть нагадувати йому про вас.

Обговорюйте вашу сексуальність
Природно, що в розлуці важко переживається відсутність сексу. Не варто говорити коханому, що ви зовсім не відчуваєте браку в інтимних стосунках, навпаки – розповідайте, як ви за ним сумуєте. Можете завести інтимне листування, обмінюватися відвертими фото, якщо впевнені, що ваша переписка не буде доступна стороннім особам.

Навчіться мистецтву розмови
Порожня балаканина тільки згасить пристрасть. Постарайтеся стати не тільки фізично бажаною, але і цікавою співрозмовницею. Оволодійте технікою активного слухання, задавайте питання по суті, цікавтеся його справами. По-хорошому дивуйте його, наприклад, влаштуйте відео-прогулянку у недільний день або запишіть вітання від його друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ознак того, що ви знайшли саме свого чоловіка

Робіть щось разом
Ви цілком можете включити скайп і влаштувати романтичну вечерю вдвох. Ви можете удвох подивитися якийсь фільм або прочитати книгу, а потім обговорити свої враження. Також можна грати удвох в онлайн-ігри. Пам'ятайте, що спільні справи, нехай навіть маленькі і незначні, зближують.

Мрійте про майбутнє
Напевно у вас вже є плани на той час, коли ваш коханий повернеться. Обговорюйте їх разом, плануйте до його приїзду, які потрібні справи будете робити разом. Наприклад, ви можете заздалегідь дізнатися, скільки буде коштувати ремонт вашого будинку, або проконсультуватися з приводу поїздки, в яку вирушите вдвох.

Не зациклюйтеся
Пам'ятайте, що крім очікування приїзду коханого, у вас в житті є багато інших занять: робота, хобі, спорт, друзі, родина. Якщо ви повністю зациклитесь тільки на своєму партнерові, то спілкування з вами буде тяжким і нецікавим навіть для самого чоловіка. Постарайтеся заповнити своє життя яскравими фарбами і обов'язково діліться власними успіхами і враженнями з вашим чоловіком.

Плануйте зустрічі
При кожній можливості приїжджайте в гості до свого партнера, нехай навіть на день-два, і мотивуйте його приїжджати до вас. Ці короткі зустрічі обов'язково будуть яскравими і повним пристрасті, адже ніщо не може замінити радість і щастя від особистого спілкування.

Нагадаємо, вчені назвали ідеальний вік для вступу в шлюб.

Зараз ви читаєте новину «9 речей, які допоможуть зберегти кохання на відстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути