неділя, 16 жовтня 2016 12:39

5 ознак того, що ви знайшли саме свого чоловіка

5 ознак того, що ви знайшли саме свого чоловіка

Ви зустрічаєтеся вже давно, і, можливо, навіть живете разом. Сумуєте один за одним в задушливому офісі в будній день, і "відриваєтеся" разом у вихідні. Друзі запитують чому не одружуєтеся. Як зрозуміти, чи варто йти під вінець, чи це твій чоловік, пише womanbook.com.ua.

1. Розмови та інтереси
У вас завжди є про що поговорити. Можливо, у вас є 2-3 загальних захоплення, і, найголовніше, ти любиш слухати свого партнера, а партнер охоче слухає тебе. Навіть якщо ти розповідаєш про весняну моду. Навіть якщо він розповідає про комп'ютерні ігри.

2. Ви дозволяєте одне одному займатися своєю справою
У кожного з вас є свої інтереси, які ніяк не перетинаються. Тобі до вподоби його самодостатність, а йому — твоя, можна сказати, що фундамент для довгого сімейного життя вже готовий.

3. У вас одні цінності і плани на майбутнє
Дуже важливо, щоб життєві пріоритети збігалися. Наприклад, якщо ви обоє ризикові люди і мрієте ще років 10 займатися екстремальними видами спорту і подорожувати. Або разом хочете через рік після весілля переїхати у свій будинок, і народити трьох дітей. Тоді ви будете підтримувати один одного на шляху до цілей. А от якщо один хоче стрибати з парашутом і їздить в гори, а інша — ростити сад і качати колиску, вам може бути складно один з одним, якщо тільки ви не знайдете компроміс. І краще всього пошукати його до весілля, а не після.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 шлюбних пасток, в які потрапляють жінки

4. Сумісність у ліжку
Трапляється, що ми чуємо "Не в інтимі щастя, душа коханого важливіша!" Але чесно кажучи — щастя в гармонії. Вченими доведено, що дотик і запах "ініціюють" партнерів і прив'язують один до одного краще будь-яких штампів. Тобі приємно, коли партнер торкається тебе? Добре з ним у ліжку? Ти частіше відчуваєш радість або досаду після близькості з ним? Не обов'язково, щоб він у спальні творив чудеса, а ти була гімнасткою першого розряду. Але якщо вам добре під час близькості — це запорука того, що сварок і образ в сім'ї буде не так вже й багато.

5. Фінанси
Ні він, ні ти не ділите зароблене на "моє" і "твоє". Тільки — "наше".

Якщо ці 5 пунктів не збігаються з вашою реальністю — не поспішай під вінець. Якщо збігаються, можливо тобі й справді пора за нього заміж.

Нагадаємо основні правила, як уживатися разом совам і жайворонкам.

Зараз ви читаєте новину «5 ознак того, що ви знайшли саме свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути