четвер, 08 грудня 2016 02:59

2 правила, які допоможуть побудувати щасливі стосунки

2 правила, які допоможуть побудувати щасливі стосунки

Щоб через п'ять років спільного життя обранець не перетворився на некоханого чоловіка, варто пам'ятати 2 правила, які допоможуть побудувати щасливе сімейне життя, пише ivona.

1. У стосунках повинно бути легко з першої хвилини спілкування
Якщо ти вже 3 роки любиш чоловіка, а він за цей період мав десяток жінок — не варто плекати надію на гарні стосунки із ним. Навіть якщо вони зав'яжуться — щастя не принесуть. Так само,коли чоловік вже півроку дарує квіти і кличе на побачення, ні разу не отримавши позитивної відповіді – теж не спрацює. Легко повинно бути з першої хвилини спілкування. Коли ти ще не знаєш людини, але вже думаєш про наступну зустріч. Коли ви говорите однією мовою, цікаві один одному, смієтеся над одними і тими ж жартами. Коли вам просто дуже добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перерва у стосунках - плюси та мінуси

2. Стосунки повинні радувати
Як тільки стосунки перестали приносити радість – їх треба закінчувати. Не можна звикати до скандалів, сварок, виправдань, образ і сліз. Ці тривалі розмови і багатогодинні спроби розібратися в ситуації лише спустошують людину зсередини, позбавляють життєвих сил. Як тільки з'являється: "Ми разом заради дітей", "У нас не найгірший варіант сім'ї, є ще гірше", "Я до нього надто звикла, боюся залишитися одна" – треба йти, не оглядаючись. Інакше потім все життя жалкуватимеш, що витратила даремно час на людину.

Обійми в подружніх стосунках дуже важливі і сприяють відновленню довіри в парі. Якщо обійматися хоча б по кілька хвилин на день — це допоможе зміцнити ослаблений емоційний зв'язок між подружжям.

Зараз ви читаєте новину «2 правила, які допоможуть побудувати щасливі стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути