— Інкубатор — хороша річ для дому, — розповідає 65-річна Марія Петрик із селища Літин на Вінниччині. — Курчат маю і для себе, і на продаж. Працювати починаю вже з лютого.
Марія Іванівна помітила, що домашні пташенята міцніші за куплених.
— За сезон із великого інкубатора маю 500 пташенят. Для себе першу партію готую на березень. Останніх продаю у вересні. Взимку теж можна під замовлення. В цей час вони дешевші на дві-три гривні.
Торік Марія Петрик придбала інкубатор "Теплуша" на 63 яйця. Він підходить для курячих, гусячих, індичих, перепелиних і качиних яєць. Має автоматичний перевертач яєць і вентилятор.
— Хороший інкубатор не завдає клопоту господарям і добре "висиджує" пташенят. Ідеально — з 10 яєць вилуплюються вісім-дев'ять курчат, — каже Марія Іванівна. — При виборі треба звернути увагу на корпус. Найкращі — з пінопласту високої щільності. Вони добре тримають тепло, не вбирають вологи.
В інкубаторі має бути терморегулятор, що дозволяє підтримувати задану температуру з точністю до 0,2°C, і вентилятор. Він забезпечить рівномірний розподіл температури.
На інкубатори "Теплуша" українського виробництва дають рік гарантії. Якщо зламається — спеціалісти фірми допоможуть відремонтувати.
Інкубатори українського виробництва з автоматичним перевертачем яєць, терморегулятором і вентилятором коштують від 2 тис. грн. Читачі "Газети по-українськи" можуть придбати їх до кінця року за 1300 грн.
Деталі за телефоном 0(50) 364 68 01 та на сайті mmv-group.com.ua.
Коментарі