понеділок, 25 липня 2016 05:45

Корову видоюють за сім хвилин

— Рік тому померла жінка. Я лишився з господарством сам. Коли став доїти корів постійно — зрозумів, як це важко. Від непривички крутило пальці. Руки дуже боліли. Побачив у газеті рекламу доїльних апаратів українського виробництва. Вирішив купити, — розповідає 72-річний Іван Грушко із села Малинівка Вінницького району.

— Доїння корови для мене стало задоволенням. Видоюю Машку за 7 хвилин. Приєдную апарат й одразу молоко потрапляє у спеціальний бідончик. Видоєне апаратом, коштує дорожче у приймальників. Бо воно не мало контакту з руками, довше не скисає.

Пристрій працює від ­побутової розетки на 220 В. Апарат безпечний для худоби. Значно економить час.

— Доки дою корів, роблю щось по господарству. Почав спати на годину довше, не так стомлююся. Якщо раніше задумувався про продаж корови, то тепер навпаки — хочу купити ще одну, — додає Іван Петрович. — Буває, що тверда корова або розсердиться й не хоче віддавати все молоко. А з апаратом таких проблем немає.

Пристрій доїть рівномірно. З однаковою силою, тривалістю й частотою стискає дійку.

— Корова розслаблюється, як від масажу. Віддає все молоко й стоїть спокійно, не тупцяє. Вручну такого не досягти, бо пальці стомлюються. Апарат працює тихо, тварина не боїться.

Зараз ви читаєте новину «Корову видоюють за сім хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути