понеділок, 11 лютого 2013 06:15

Каналізацію прочищає біопрепарат "Санекс"

На місці батьківської хати у селі Кудрява Городоцького району Львівщини Володимир Мусій поставив дачний будинок. Родина їздить туди відпочивати.

— Мали проблему з туалетом. У хаті робити — багато мороки з каналізацією. Поставили дерев'яний на городі. Вигрібну яму треба чистити що три місяці. Пробували самі. Чесно скажу, заняття не з приємних. Викликали з району асенізаційну машину, платили по 300 гривень, — розповідає Володимир Мусій, 64 роки. — Дружина звернула увагу, що сусіди ніколи не викачують із туалету. Розбалакалися з ними. Вони поділилися, як очищають яму без асенізатора.

Сусіди користуються засобом "Санекс". Він містить живі мікроорганізми, які переробляють відходи харчів та овочів, жири й папір. Залишають осад і воду без запаху.

— Препарат є екологічно чистий, не шкодить, — ділиться Володимир Іванович. — Перед використанням я прочитав інструкцію. Ложку "Санексу" розчиняю в теплій воді, перемішую. Як настоїться 10 хвилин, заливаю в яму. Роблю так раз на тиждень.

Порошок розфасований по 50, 100 та 200 г. На упаковці є таблиця витрат. У середньому 15 г речовини потрібно для 1 куб. м відходів.

Дочка Володимира Мусія мешкає в 5-поверхівці у Львові. Біопрепарат "Санекс Біо Дрен" заливає у ванну й умивальники. Ним користується весь під'їзд. Для профілактики засобу вистачає на три місяці. Для унітазу бере біотаблетки "Санекс". Вони знищують наліт на внутрішній поверхні каналізаційних труб.

Біопродукти "Санекс" найкраще замовляти на сайті t-klio.dp.ua. Від 1 лютого до 1 березня триває весняна акція. У компанії підсумують придбання за зиму та визначать найкращого покупця у номінації "Зберігаючи чистоту навколо". Переможець отримає подарунки. Його ім'я і фото надрукують у березневому номері газети.

Зараз ви читаєте новину «Каналізацію прочищає біопрепарат "Санекс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути