пʼятниця, 27 травня 2016 06:00

Упаковка від "Хлібної хати" стане зручнішою

Упаковка від "Хлібної хати" стане зручнішою

Найбільший виробник хліба на Львівщині у травні змінює упаковку продукції. Директор із маркетингу товариства "Концерн Хлібпром" Галина Янишівська розповідає про користь цього для покупців.

— Сьогодні продукція торговельної марки "Хлібна хата" — це до 6 мільйонів хлібин і булочок на місяць. Їх виготовляють за класичними технологіями на Першому та П'ятому львівських заводах і Самбірському хлібокомбінаті. Це також 24 різновиди продукції. Тому наш обов'язок попередити споживачів про зміни, що незабаром очікують їх біля полиць у хлібних відділах, — каже Галина Янишівська.

У травні упакована продукція "Хлібної хати" змінить вигляд. Залишаться назва, упізнаваний, але видозмінений логотип й основні кольори.

— Кілька років ми збирали пропозиції споживачів і проводили дослідження щодо зручності упаковки. Дізналися, що людям у магазинах не лише важко розібратися з асортиментом, а й з тим, із чого й за якою технологією виготовлена продукція. Етикетки мають дуже дрібний шрифт, тому не всі ­можуть їх прочитати, — говорить Галина Янишівська.

Тож найважливіше про продукт вирішили друкувати більшим шрифтом. Залежно від виробу, упаковка міститиме інформацію про тривалість і технологію виготовлення виробу, особливості складу й домішок, рекомендовану норму споживання, стандарти виробництва, культуру споживання. Таким чином, покупцю, який дбає про здоровий раціон, буде легше обрати необхідний продукт.

Упаковка — дуже важлива. Вона допомагає захистити продукт від пошкоджень під час доставки чи реалізації. Збільшує термін його споживання, оберігає від підробок. Відтепер ще й сприятиме підвищенню обізнаності споживачів.

Слід сказати і про безпечність матеріалів. Дану упаковку постачаємо з Польщі. Вона має всі необхідні сертифікати якості, визнані в ЄС. Водночас зміна упаковки не вплине на вартість продукції.

Будемо раді отримати відгуки та пропозиції за безкоштовним телефоном гарячої лінії 0(800) 508 900. Для зручності цей номер вказали на упаковці.

Зараз ви читаєте новину «Упаковка від "Хлібної хати" стане зручнішою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути