понеділок, 28 липня 2008 15:07

У соус із хріну додають томатний сік

44-річна Маргарита Бабко зі столиці до м"яса та жирної риби готує соус із хріном. Зазвичай робить його понад літр. Половину із сім"єю з"їдають за обідом, решту залишає в банці настоюватися добу.

— Настояний соус ароматніший і гостріший, — ділиться Маргарита.

Бабко бере по 100 г почищеного хріну та часнику, літр томатного соку чи пюре свіжовичавлених помідорів. Усе перекручує на м"ясорубку кілька разів. За смаком додає сіль і цукор.

— Цей соус так збуджує апетит, що шмат м"яса тане непомітно, — каже жінка.

Зараз ви читаєте новину «У соус із хріну додають томатний сік ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути