Четвер, 21 жовтня 2010 07:17

Помідоровий суп їдять холодним

Тернополянка 37-літня Тамара Несмачна зі свіжих городніх помідорів робить гаспачо. Це традиційна іспанська страва. Приготування триває 15 хв.

— На чотири порції треба кілограм помідорів. Краще брати "сливки", — пояснює. — Їх треба обдати кип'ятком, зняти шкірку і порізати дольками. Почистити солодкий перець і огірок. Можна додати цибулину і пару зубчиків часнику. Всі овочі збити в блендері до однорідної суміші. Замочити два шматки білого хліба, коли розбухне — віджати і збити блендером. Додати дві столові ложки оливкової олії, ложку червоного винного оцту, сіль і перець за смаком. Усе перемішати.

Гаспачо краще тримати в дерев'яному або скляному посуді. Суп має настоятися 2–3 год. Їдять його переважно холодним. У тарілку додають сухарі, притрушують зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Помідоровий суп їдять холодним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Loading...
Голосів: 72
Голосування
Який спортивний турнір літа-2015 вас цікавить найбільше?
  • 1) Уїмблдон, теніс
  • 2) "Тур де Франс", велоспорт
  • 3) чемпіонат світу з легкої атлетики
  • 4) чемпіонат світу з водних видів спорту
  • 5) фінальна частина Євро U-19 з футболу
Переглянути
работа плиточник и гипсокартоншик в Одессе тут