Блог
Четвер, 21 жовтня 2010 07:17

Помідоровий суп їдять холодним

Тернополянка 37-літня Тамара Несмачна зі свіжих городніх помідорів робить гаспачо. Це традиційна іспанська страва. Приготування триває 15 хв.

— На чотири порції треба кілограм помідорів. Краще брати "сливки", — пояснює. — Їх треба обдати кип'ятком, зняти шкірку і порізати дольками. Почистити солодкий перець і огірок. Можна додати цибулину і пару зубчиків часнику. Всі овочі збити в блендері до однорідної суміші. Замочити два шматки білого хліба, коли розбухне — віджати і збити блендером. Додати дві столові ложки оливкової олії, ложку червоного винного оцту, сіль і перець за смаком. Усе перемішати.

Гаспачо краще тримати в дерев'яному або скляному посуді. Суп має настоятися 2–3 год. Їдять його переважно холодним. У тарілку додають сухарі, притрушують зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Помідоровий суп їдять холодним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Курс валют
usd
15.7188
eur
19.6081
Новини партнерів
Голосів: 858
Голосування
Рік після Майдану: що стало головним здобутком революції?
  • Ми позбулися злочинної влади і повалили режим Януковича
  • Україна стала незалежною від Росії
  • Україна отримала проєвропейську владу і почала реформуватися
  • Жодних здобутків, тільки втратили Крим і Донбас
  • Українці стали активно боротися з корупцією
  • Україна отримала нових друзів в обличчі Європи і Америки
Переглянути
cтраховой агент со своим автомобилем запорожье источник