Ексклюзиви
Блог
Четвер, 21 жовтня 2010 07:17

Помідоровий суп їдять холодним

Тернополянка 37-літня Тамара Несмачна зі свіжих городніх помідорів робить гаспачо. Це традиційна іспанська страва. Приготування триває 15 хв.

— На чотири порції треба кілограм помідорів. Краще брати "сливки", — пояснює. — Їх треба обдати кип'ятком, зняти шкірку і порізати дольками. Почистити солодкий перець і огірок. Можна додати цибулину і пару зубчиків часнику. Всі овочі збити в блендері до однорідної суміші. Замочити два шматки білого хліба, коли розбухне — віджати і збити блендером. Додати дві столові ложки оливкової олії, ложку червоного винного оцту, сіль і перець за смаком. Усе перемішати.

Гаспачо краще тримати в дерев'яному або скляному посуді. Суп має настоятися 2–3 год. Їдять його переважно холодним. У тарілку додають сухарі, притрушують зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Помідоровий суп їдять холодним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Новини партнерів
Голосів: 1000
Голосування
Як далі воювати на Донбасі?
  • Запровадити воєнний стан і організувати масштабний наступ
  • Відступити, будувати потужну лінію захисту, накопичувати сили
  • Воювати більше немає сенсу - потрібні перемовини
  • Мені байдуже
Переглянути
cтраховой агент со своим автомобилем запорожье источник