пʼятниця, 22 липня 2011 06:45

Екологічні продукти завойовують полиці магазинів

Автор: фото з сайта www.ecologico.ru
  Молоді зернові паростки підвищують імунітет, виводять шлаки та радіонукліди, омолоджують організм
Молоді зернові паростки підвищують імунітет, виводять шлаки та радіонукліди, омолоджують організм

У продажу з'явилася унікальна горілка, виготовлена на основі свіжих паростків жита — чудодійного джерела вітамінів та мікроелементів. Новинку розробили на заводі "Національна горілчана компанія", продукція якого сертифікована за міжнародними стандартами ISO натуральності та екологічності.

Нова горілка "Хлібний Дар на пророщеному зерні" поповнила ряд екологічних товарів на полицях українських магазинів. До її складу входять лише якісні натуральні компоненти: спирт класу люкс, природна артезіанська вода та настоянка пророщеного житнього зерна. Молоді зернові паростки заслужено вважають "живою" їжею майбутнього. Серед їхніх корисних властивостей — підвищення імунітету, зміцнення серцево-судинної системи, зниження рівня холестерину і цукру в крові, виведення шлаків та радіонуклідів, усунення зайвої ваги та істотне омолодження організму. Житнє пророщене зерно багате на білки, вуглеводи, калій, магній, кальцій, цинк, залізо, селен, мідь, вітаміни А, В,С, Е, F, H, К, Р.

Спираючись на багаторічні дослідження корисних властивостей паростків, технологи "Національної горілчаної компанії" розробили унікальну технологію виготовлення горілки "Хлібний Дар на пророщеному зерні". Щоб узяти у природи все найкраще, фахівці підприємства кілька діб настоюють пророщене зерно. Готовий настій в особливій пропорції вносять у купаж, приготовлений зі спирту класу люкс та природної артезіанської води, яку видобувають із власної свердловини заводу.

— У горілці "Хлібний Дар на пророщеному зерні" втілилася вся сила і міць живої природи, — говорить головний технолог товариства "Національна горілчана компанія" Надія Свиридова. — Натуральний настій збагачує горілку ферментами пророщеного зерна, що дозволяє значно поліпшити її смакові якості.

Завдяки ексклюзивній рецептурі й натуральним складникам смак горілки виходить м'який, а в ароматі відчуваються нотки розігрітої сонцем молодої ниви. Автори новинки переконані, що вона припаде до душі не лише українським, а й зарубіжним споживачам. На Національному дегустаційному конкурсі "Best Drink 2011" горілка "Хлібний Дар на пророщеному зерні" посіла перше місце, здобувши перемогу в номінації "Найкраща горілка року".

Зараз ви читаєте новину «Екологічні продукти завойовують полиці магазинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути