Ексклюзиви
понеділок, 03 жовтня 2016 06:35

До теплого вина додають трав'яно-горіховий настій

— Люблю придумувати всілякі настоянки. Тепер вживаю вино з трав'яно-горіховим смаком, — каже 67-річна Марія Вільчук із Житомира. — Таке зміцнює здоров'я, додають сил.

Склянку виноградного соку змішує зі склянкою червоного сухого вина.

— Беру грецький горіх, по чайній ложці гарбузового насіння, звіробою, сухої чорниці. Все перемелюю. Заливаю окропом. Настоюю півгодини під кришкою. Проціджую. Вливаю тепле вино й додаю чайну ложку меду. На кінчику ножа — імбир.

Зараз ви читаєте новину «До теплого вина додають трав'яно-горіховий настій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути