вівторок, 07 лютого 2017 16:20

Соболина шуба та плаття з норкою: модні образи Брежнєвої та Єфросиніної на UFW

Тиждень моди у Києві досі залишається центром світської тусовки. Зірки українського шоу-бізнесу продемонстрували модні образи та світові тренди.

Головною гостею першого дня UFW стала співачка Вера Брежнєва. Засвітилася на показі бренду The Coat by Katya SILCHENKO. Для виходу в світ обрала романтичний стиль у поєднанні з кежуал. Довге пальто ніжно-рожевого кольору, шифонова блуза та джинси з кумедною аплікацією поєднала з спортивними кедами Adidas. Майже всі речі образу від дизайнера Катерини Сільченко.

Автор: Прес-служба UFW
 

Телеведуча Марія Єфросиніна зробила ставку на головний тренд зимового сезону — кольорове хутро. Доповнила сукнею міді гірчичного відтінку, замшевими шоколадними ботфортам на підборах та блакитною шкіряною сумкою на ланцюгу.

Автор: Прес-служба UFW
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онуку Софії Ротару визнали кращою моделлю року

Санта Дімопулос вразила своїм елегантним образом, що сповнений розкоші. Вдягнула довгу білу сукню з відкритими плечима та зоною декольте. Акцент вбрання - оздоблення шва чорним хутром норки. На верх накинула довгу шубу з соболя. Гармонійно поєднувалися черевики на шнурівці та шкіряна велика сумка гірчичного відтінку.

Автор: Прес-служба UFW
 

Також на покази прийшла 16-річна онука Софії Ротару - Соня Євдокименко. Модель вміло доповнила чорну основу, з блузи та джинсів, жакетом з світлого деніму та хутряною підкладкою.

Автор: Прес-служба UFW
 
4 лютого у Мистецькому арсеналі стартував 40-й Український тиждень моди. Окрім модних показів, для відвідувачів створили спеціальні проекти, що є симбіозом моди та мистецтва.
Зараз ви читаєте новину «Соболина шуба та плаття з норкою: модні образи Брежнєвої та Єфросиніної на UFW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути