понеділок, 30 січня 2017 18:20

Розкіш декору, тканин та кольорів: Зухаір Мурад вразив новою колекцією
15

Фото: nv.ua

Завершенням Тижня високої моди в Парижі став показ нової кутюрної колекції ліванського дизайнера Зухаїра Мурада.У сезоні весна-літо 2017 Будинок моди Zuhair Murad акцентував увагу на "феєрверку розкоші". Нова колекція натхненна подорожжю Мурада на острів Міядзіма в Японії.

Показ почався з чорної класики, яка згодом поступилася місцем насиченому червоному кольору, фуксії, смарагдовому відтінку та глибокому синьому. Моделі продемонстрували різноманітність силуетів, багатий декор, розкіш тканин та насиченість відтінків. Дизайнер прикрасив вбрання об'ємними воланами та бантами. У моді залишилися довгі розрізи та відверті декольте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортивні шкарпетки та жіночні блузи: дев'ять тенденцій вуличної моди в Парижі

Завершенням показу стали білосніжні сукні. Останнє вбрання — розкішна весільна сукня з пишною спідницею та корсетом, що усипаний камінням. Образ доповнили довгою прозорою фатою та діадемою.

Креативний директор Dior Марія Грація Кьюрі представила свою першу кутюрну колекцію. Продовжила формувати свій новий стиль. Натхненням дизайнера стали лабіринти.
Зараз ви читаєте новину «Розкіш декору, тканин та кольорів: Зухаір Мурад вразив новою колекцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути