вівторок, 24 січня 2017 14:30

Металеві квіти та астрологічні візерунки - брендова колекція суконь
12

Фото: vogue.ua

Креативний директор Dior Марія Грація Кьюрі представила свою першу кутюрну колекцію. Продовжила формувати свій новий стиль. Натхненням дизайнера стали лабіринти.

"Мою роботу в Dior можна порівняти зі входом в лабіринт. Химерні ходи якого всіяні квітами, рослинами та алегоричними зображеннями, що нагадують про творчість самого мсьє Діора", - розповідає Кьюрі.

В колекції активно використана астрологічна символіка та зображення карт Таро. Відкрила шоу низка чорних костюмів. Дизайнер трансформувала жакети в накидки, запропонувавши носити їх з важкими спідницями-дзвонами в підлогу. Ближче до середини шоу на подіумі з'явилися кремові сукні з корсетами, оксамитові моделі та варіації з дрібною плісировкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моделі вийшли на подіум з голим торсом і в боксерських шоломах

Під кінець дизайнер представила вечірні сукні в пудрових відтінках. Символізують зміну сезонів та життєвих циклів. Довгі вбрання доповнили накидками без рукавів, металевими поясами та намистами. Яскравими аксесуарами стали прикраси у вигляді квітів та пір'їв, що закріплені на обручі.

Британський дизайнер Стелла Маккартні представила нову міжсезонну колекцію. Акцент зробила на практичність, яскраві принти та оверсайз силуети. Особливу увагу приділила брючним костюмам, представивши відразу кілька моделей на будь-який смак.
Зараз ви читаєте новину «Металеві квіти та астрологічні візерунки - брендова колекція суконь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути