пʼятниця, 16 грудня 2016 15:35

Найсексуальніший вчитель відмовився від кар'єри моделі

Викладач математики П'єтро Боселлі з Коледжу Великобританії переміг в міжнародному конкурсі краси серед чоловіків. Потім завів власну сторінку в Instagram та прославився на весь Лондон. У 2015 році його було названо найгарячішим учителем вже офіційно.

Головним призом для уродженця провінції Верона став "золотий" контракт із італійським будинком моди Armani. Боселлі став обличчям весняно-літньої колекції нижньої білизни EA7 Emporio Armani.

Автор: vidomosti-ua.com
 

Маючи науковий ступінь доктора наук в галузі машинобудування, П'єтро Боселлі зізнавався, що завжди мріяв про модельну кар'єру. Але боявся нерозуміння колег в академічному середовищі. Сьогодні на професора сиплються сотні пропозицій зйомок в рекламі та кіно. Однак, італієць несподівано для всіх вирішив зробити паузу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Іспанії здивувала модним образом з шкіряними брюками

Розуміючи, що кар'єра моделі залишає йому все менше часу на заняття з улюбленими студентами, Боселлі вирішив зав'язати з подіумом. Учитель пообіцяв самому собі, що модні журнали залишаться в його житті тільки як хобі.

Автор: vidomosti-ua.com
 

"Неважливо, наскільки прибуткові можуть бути зйомки, я все одно не пропущу заради них і години занять", — сказав Боселлі.

Зараз Instagram найсексуальнішого вчителя налічує 1,6 млн підписників.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніший вчитель відмовився від кар'єри моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути