понеділок, 28 березня 2016 18:18

Купальник для мусульманок коштує близько 1900 гривень
7

Не кожна дівчина може одягти бікіні на пляж. Деяким заважає невпевненість через зайві кілограми, а комусь не дозволяє одягти відкритий купальник віросповідання. Нещодавно в інтернет-магазині британської марки Marks&Spencer з'явилася сенсаційна новинка - купальник для мусульманок.

Називається він - буркіні. Як і належить, комплект закриває практично все тіло, залишаючи відкритими лише обличчя, кисті рук і ступні.

Реакція на появу такої новинки виявилася різною: хтось сприйняв новину як данину поваги британцям, які сповідують іслам, інші ж помітили, що закритий купальник є символом гноблення жінок в мусульманських країнах. Тому така інновація популярного бренду здалася їм недоречною.

Як повідомляють представники марки, ця новинка в їх колекції може бути актуальною не тільки для тих, хто сповідує іслам, але і в цілях безпеки шкіри влітку. Купальний костюм складається з штанів, туніки з довгими рукавами і щільного капюшона.

Зараз в асортименті є два види купальника: яскраво-синій і класичний чорний з квітковим орнаментом. Вартість буркіні становить близько 49,5 фунтів стерлінгів (близько 1900 грн.), і його вже можна придбати в інтернет-магазині.

Зараз ви читаєте новину «Купальник для мусульманок коштує близько 1900 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути