вівторок, 17 січня 2017 15:31

Колекцію Dolce & Gabbana продемонстрували діти голівудських зірок
16

Фото: nv.ua

Італійський Будинок моди Dolce & Gabbana представив нову колекцію одягу та аксесуарів в рамках Тижня чоловічої моди в Мілані. Дизайнер вразили відвідувачів дефіле, у якому взяли участь дітей відомих представників шоу-бізнесу. Це викликало великий резонанс у західних ЗМІ.

У показі взяли участь син Сінді Кроуфорд Преслі Гербер, син Джуда Лоу Рафферті Лоу, син Памели Андерсон Брендон Томас, син Боба Ділана Леві Ділан, а також дочки Сильвестра Сталлоне Софія та Сестин і дочка Лайонела Річі Софія.

Нова колекція бренду включила в себе трендові куртки-бомбери, пальто оверсайз, джинсові куртки та вельветові класичні піджаки. Під низ одягнули сукні-комбінації з мереживом, топи-бандо, шовкові комбінезони та ультра-короткі спідниці на високій талії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моделі оголили груди у відвертих позах - нова рекламна кампанія

Велику увагу дизайнери приділили аксесуарам та декору. Жакети та бомбери прикрасили кольоровими вишивками, до жіночих моделей додали аплікації з каміння. Майже кожен образ доповнений аксесуарами — хрест на тонкому ланцюзі, одна сережка, корона, окуляри або шарф з штучного хутра з головою тварини.

Фотознімки з показу виклали на сторінці бренду в соцмережі Instagram.

Модний Будинок Valentino представив нову колекцію Pre-Fall 2017 в Нью-Йорку. Акцент сфокусували на денному гардеробі у вигляді легких суконь.

Зараз ви читаєте новину «Колекцію Dolce & Gabbana продемонстрували діти голівудських зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути