четвер, 01 вересня 2016 11:26

Клітка, спорт-шик та класика: п'ять образів сезону від українця
5

Український бренд Podolyan представив осінньо-зимову колекцію Jupiter. Дизайнер Володимир Подолян залишився вірним своїм модним принципам: жіночності, елегантності і шляхетності. Він створив п'ять головних образів для нового сезону.

Брючний костюм

"Брючний костюм для мене основа основ, - розповідає Володимир Подолян. - Але я впевнений, що костюмів класичних кольорів вже досить. Восени я б хотів бачити більше яскравих відтінків на вулицях. Мої улюблені в новому сезоні - кораловий та насичений блакитний".

Автор: vogue.ua
 

Oversize

"Я не часто працюю з оверсайз, але в новому сезоні мені захотілося подарувати дівчатам більше тепла та затишку, - ділиться дизайнер. - Упевнений, що одного такого пальто буде досить, щоб пережити весь сезон".

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіряні кольорові брюки — тренд наступного сезону

Спорт-шик

"Олімпіада в Ріо, звичайно, вплинула на дизайнерів всього світу. Спорт-шик в цьому році знову з успіхом промчав по подіумах від Нью-Йорка до Токіо. Мені ж було цікаво окремі мотиви зі світу спорту з'єднати з улюбленим мною лаконізмом. В результаті вийшов бомбер, в якому можна і на вечірку, і на недільну прогулянку відправитися ", - відкриває секрети нової колекції Подолян.

Автор: vogue.ua
 

Клітка

"Велика клітка - це благородно та гарно, особливо в поєднанні з королівським темно-синім відтінком", - пояснює Володимир Подолян, демонструючи пальто з осінньо-зимової колекції.

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер створив сексуальний образ старшокласниці

Чорно-білий

Колекція Jupiter - це не тільки жіночі образи, а й чоловічі. Сучасного хлопця майбутньої осені дизайнер бачить в чорно-білих сорочках, які виглядають одночасно і класично, і новаторськи.

Автор: vogue.ua
 

Нагадаємо, Podolyan - український бренд одягу, створений дизайнером Володимиром Подоляном в 2004 році.

Зараз ви читаєте новину «Клітка, спорт-шик та класика: п'ять образів сезону від українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути