вівторок, 14 лютого 2017 13:48

Класика знову в тренді: на подіумі Нью-Йорку представили чорно-білі моделі
10

Фото: vogue.ua

На п'ятий день Тижня моди у Нью-Йорку бренд Carolina Herrera представив колекцію осінь-зима 2017/18. Основою стали прості силуети, графічні лінії та романтична строгість.

Моделі вийшли на подіум у білих блузах з подвійними комірами та пласкими бантами. До них додали різні варіації спідниць довжини міді — шкіряні плісировані, однотонні та моделі-сонце. Для стилю кежуал дизайнер запропонувала светри напівприталеного силуету та подвійні спідниці з мереживом та шифоном.

"Чим більше невигадливий силует, тим більше він сучасний, - сказала дизайнер Кароліна Еррера. - Коли речі занадто складні, то іноді вони стають схожі на циркові наряди ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські моделі продефілювали на відкритті Тижня моди в Нью-Йорку

Вечірні вбрання Carolina Herrera сповнені легкості та невагомості. Створені з високим коміром, вставками з мережива, блискіток та оксамиту.

Кольори сезону — темно-синій, пастельний бежевий, асфальтовий та чорно-біла класика.

Українські дизайнери представлять свої колекції в рамках Тижня моди у Лондоні. Покази пройдуть на виставці International Fashion Showcase. Це щорічна подія, організована British Council та British Fashion Council. Спрямована на підтримку та розвиток молодих дизайнерів усього світу.

Зараз ви читаєте новину «Класика знову в тренді: на подіумі Нью-Йорку представили чорно-білі моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути