понеділок, 13 лютого 2017 16:10

"Це креативна Мекка" - сім українських дизайнерів покажуть колекції на Тижні моди в Лондоні

"Це креативна Мекка" - сім українських дизайнерів покажуть колекції на Тижні моди в Лондоні

Українські дизайнери представлять свої колекції в рамках Тижня моди у Лондоні. Покази пройдуть на виставці International Fashion Showcase. Це щорічна подія, організована British Council та British Fashion Council. Спрямована на підтримку та розвиток молодих дизайнерів усього світу.

Учасників з України було обрано на основі відкритого конкурсу. Проводився на Тижні моди в Києві. До списку увійшло сім брендів - FLOW the Label, Jean Gritsfeldt, Alina Zamanova, FROLOV, Yana Chervinska, DZHUS, the COAT by Katya Silchenko.

"Переоцінити участь України у проекті International Fashion Showcase неможливо. По-перше, це Лондон! Це London Fashion Week. Це креативна Мекка. Це місце, де мріє опинитися кожен молодий дизайнер, яскравий талант якого потребує світового визнання. По-друге, IFS – платформа, що об'єднує моду та мистецтво. А саме на перетині цих сфер діяльності народжуються сміливі, несподівані, дивовижні ідеї. Та їх геніальне втілення", - сказала Ірина Данилевська, співзасновник Ukrainian Fashion Week.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболина шуба та плаття з норкою: модні образи Брежнєвої та Єфросиніної на UFW

Ukrainian Fashion Week – найбільший тиждень prêt-à-porter на теренах Східної Європи. Заснований у 1997 році. Проходить двічі на рік та повністю відповідає світовим стандартам проведення тижнів моди. Подія щосезону збирає понад 60 учасників. Акредитує понад 200 українських та зарубіжних ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «"Це креативна Мекка" - сім українських дизайнерів покажуть колекції на Тижні моди в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути