вівторок, 07 лютого 2017 15:53

Епоха німого кіно і емансипація - мотиви нової колекції бренду SEREBROVA
30

Фото: fashionweek.ua

Дизайнер Альона Сереброва представила колекцію сезону осінь-зима 2017/2018 на Українському тижні моди.

"Я створюю одяг, який буде завжди актуальний. Клієнти і баєйри підкреслюють мені цю унікальність. Також приділяю увагу якості матеріалів. Речі настільки якісні, що їх можна передавати у спадок", - розповіла Альона Сереброва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неопрен, серця та пелюстки: показ українського дизайнера зі списку Forbes

У новій колекції дизайнерки використані натуральні тканини - шовк, твід, жакард і шифон. Головними кольорами стали сірий і чорний.

Автор: fashionweek.ua
 

"На створення останньої колекції надихнула епоха німого кіно та його героїня Віра Холодна, - продовжує Альона. - В моделях поєднують різні віхи - епоха Директорії, 10-20-ті роки XX століття і емансипація 80-х. Мене цікавили духовні витоки того часу.

Під час Директорії жінки зняли корсети. Цим підкреслили рівність людей різних класів. Жінки звільнилися від тугих панцирів. У 10-20-х роках ХХ сторіччя в моду увійшли сукні-сорочки, біжутерія, простий одяг. Його витоки в чоловічому гардеробі. У 80-х є простота зручного, вільного одягу. Витоки у спорті. Спортивний одяг стає частиною повсякденного гардеробу. Хіпі і панки, звільнення, духовний і емоційний пошук, всі вишивають, в'яжуть гачком і спицями. Звільнення духу призводить до вивільнення форми. В кожному образі колекції SEREBROVA FW/17-18 це можна прочитати і побачити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атласні сукні та золоті ремінці - модна колекція наступного сезону

Над музичним супроводом показу працював український інді-поп колектив Pur:Pur. Одяг доповнило взуття бренду Antonio Biaggi.

Альона Сереброва займається дизайном більше 20 років. Перемагала у численних міжнародних модних конкурсах. Свій шлях дизайнера розпочала з роботи над чоловічою лінією для італійського бренду. Вперше на Українському тижні моди свою колекцію представила у 2006 році.
Автор: fashionweek.ua
 
Автор: jetsetter.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Епоха німого кіно і емансипація - мотиви нової колекції бренду SEREBROVA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути