понеділок, 06 лютого 2017 15:36

"Що подобається, я надягаю і вже не знімаю" - Віра Брежнєва засвітилася на показі улюбленого дизайнера
11

Фото: Сергій Старостенко

На Тижні моди у Києві представила свою колекцію дизайнер Катерина Сільченко. У сезоні осінь-зима 2017/18 акцент на пір'я та шнурівку. На показі відчувався дух Дикого Заходу.

Об'ємні сукні, зшиті з легких тканин, доповнені металевими бюстами на ланцюжках. Спідниці міді та блузи поєдналися з теплими жилетами з акцентом на талії. Укорочені теплі жакети картатого принту прикрасили кольоровими рукавами з хутра лами. Під низ одягнули довгі сукні на ґудзиках напівприталеного силуету.

Інший напрям показу просякнутий романтичним стилем, що так до вподоби дизайнеру. Ніжно-рожеві сукні з зав'язками поєднали з високими гольфами та сірим довгим пальто на запах. Стиль кежуал представлений подовженими моделями об'ємних худі на блискавках. Вечірні варіанти бренду створені в пастельних тонах. Прикрашені блискучим принтом з квітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдиноріг та блискавка - наймодніші принти 2017 року

Важливим доповненням до образів стали аксесуари з пір'я — одна сережка з ланцюжком, головний убір у вигляді каркасу.

На показ прийшли Віра Брежнєва, Санта Дімопулос, Катерина Осадча, Оксана Берг.

"Сьогодні, окрім деталей, я повністю одягнута у речі від Катерини Сільченко. У мене дуже багато речей з її колекцій. Часто заходжу до неї в офіс. Щось подобається, я одягаю і вже не знімаю, - розповіла Віра Брежнева. - Також багато речей мені дарують. В п'ятницю у мене був день народження. Від Каті принесли цілу коробку з речами з нової колекції. Наприклад, сьогодні я в пальто, що зроблене спеціально для мене."

Автор: jetsetter.ua
 
Зараз ви читаєте новину «"Що подобається, я надягаю і вже не знімаю" - Віра Брежнєва засвітилася на показі улюбленого дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути