вівторок, 19 січня 2016 18:29

Джіджі Хадід працює над капсульною колекцією для Tommy Hilfiger
6

20-річна модель Джіджі Хадід, дочка мільйонера Мохаммеда Хадіда та телезірки Іоланди Фостер, пробує себе в черговій нової ролі. Краща модель 2015 року за версією читачів Models.com і королева Інстаграму стала новою посланницею марки Tommy Hilfiger і вже створює власну капсульну колекцію, яку представить восени 2016 року.

"Я думаю, наша колекція об'єднає культовий стиль Tommy Hilfiger з хіпі-шиком, зухвалим, але в той же час жіночним. Я постараюся зробити її такою, щоб кожен міг знайти в ній щось для себе," — розповіла модель.

До колекції увійдуть одяг і аксесуари, спортивна лінія та лінія взуття. Запуск колекції запланований на осінь 2016 року, а зйомки рекламної кампанії пройдуть на початку року в Нью-Йорку.

"Я знайомий з Джіджі і її сім'єю протягом багатьох років. Я з захопленням спостерігав, як вона стає топ-моделлю і однією з найвпливовіших фігур у світі моди. Джіджі — втілення сьогоднішньої Tommy Girl. Вона — яскрава особистість. Її стиль — впевнений, легкий і класний," — обґрунтував дизайнер причину свого вибору.

Нагадаємо, що навесні Джіджі брала участь у показі річної Hilfiger Collection, і продемонструє головні образи знову під час Нью-Йоркського тижня моди. Крім того, Джіджі завжди любила одяг Tommy Hilfiger і часто носить його в житті і навіть з'являється на червоній доріжці.

Зараз ви читаєте новину «Джіджі Хадід працює над капсульною колекцією для Tommy Hilfiger». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути