пʼятниця, 26 грудня 2014 10:58

Дизайнерські живі Барбі позували для передноворічного випуску Vogue Paris
8

Модний журнал Vogue Paris в передноворічному номері представив серію знімків, на яких моделі, в ролі ляльок Барбі в упаковках, продемонстрували набори аксесуарів від відомих брендів.

Італійський фотограф Giampaolo Sruga провів фотосесію для модного журналу Vogue Paris за участю супермоделей Magdalena Frackowiak і Elisabeth Erm. Дівчата виступили в ролі ляльок барбі, укладених в коробки. Дівчата одягнені в одяг від світових брендів з великою кількістю супутніх аксесуарів тієї ж марки.

Дизайнери ідеально підібрали приналежності згідно з брендом. В коробці від Chanel можна знайти знамениті парфумерні флакони і сумочки, які ні з чим не сплутаєш. В комплекті Fendi представлений спортивний набір для тенісного тренування.

Багатьох захопила ця фотосесія, а деякі вбачають в ній негативний підтекст: жінки, у погоні за модними речами, самі стають як однакові, бездушні ляльки. Тим не менше, не можна не відзначити, що образи виконані ідеально.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерські живі Барбі позували для передноворічного випуску Vogue Paris». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути