середа, 26 листопада 2014 12:01

Діта фон Тіз показала розкішні форми у ретро-білизні
4

Фото: Daily Mail

В інтернеті з'явилися кадри з промо-фотосесії, приуроченої до запуску авторської колекції спідньої білизни, створеною Дітою фон Тіз спеціально для продажу в мережі австралійських магазинів MYER.

На промо-фото 42-річна королева бурлеску постає в елегантних і чуттєвих комплектах спідньої білизни, виконаної в традиційному для Діти фон Тіз ретро-стилі.

Представляючи нову колекцію, Діта зазначила, що представники MYER вибрали найвідвертіші моделі спідньої білизни з усіх запропонованих знаменитістю:

"Я отримала величезне задоволення під час роботи над цією колекцією білизни. MYER вибрали найбільш екзотичні і пікантні моделі, як раз такі подобаються мені найбільше", - сказала Дітою фон Тіз.

Раніше Діта фон Тіз успішно реалізувала свої проекти в білизняному бізнесі, запустивши в 2011 році власну лінійку спідньої білизни Von Folles. Також в портфоліо Діти співпрацю з Wonderbra і створення колекції спідньої білизни для мам.

Зараз ви читаєте новину «Діта фон Тіз показала розкішні форми у ретро-білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути