субота, 04 червня 2016 20:23

З якого віку можна возити дітей на море

З якого віку можна возити дітей на море

Думок про те, коли можна вивозити дитину на море, багато. Іноді розходяться в думках навіть педіатри. До речі, перед тим як ви зберетеся на море, дізнайтеся у свого дільничного дитячого лікаря, чи можна взяти дитину з собою.Є деякі загальновживані правила,яких варто дотрисуватися, пише budz.com.ua

З дитиною до півроку збиратися в далеку подорож не варто. Особливо з малюком, який не отримав всі необхідні щеплення. Хоча, якщо море знаходиться від вас не так далеко, то, в принципі, можна спробувати. Але пам'ятайте, що з немовлям буде не легко. Зміна клімату може позначитися на дитині не кращим чином, а підхопити застуду або кишкову інфекцію маленькі дітки можуть дуже швидко. Ну і постійне перебування дитини на руках буде не зовсім комфортним ні вам, ні дитині.

Якщо ви все-таки вирішили взяти малюка, то поцікавтеся, чи є в зоні відпочинку дітей-немовлят всі умови для перебування. Головна умова — це лікар, який повинен перебувати на території зони постійно.

Дитину в однорічному віці брати з собою на море дозволяється. Небезпек в цьому віці вже набагато менше. Єдине, за чим потрібно пильно стежити на відпочинку, щоб дитина не перегрілася. В іншому, якщо малюк не має жодних проблем зі здоров'ям, можете не переживати. Для малюка відпочинок стане справжньою подією.

Якщо дитині вже два рочки, ви вже можете не замислюватися над тим, з якого віку можна возити дитину на море. Стежте за дитиною, щоб довго не перебувала під відкритим сонцем. Ну і, звичайно, не забувайте про правильне харчування малюка. Перед поїздкою на море, поцікавтеся, чи є в зоні відпочинку магазини, де можна купити звичну для вашої дитини їжу.

Якщо ви хочете знати, з якого віку можна їхати на море з дитиною, щоб не так сильно переживати за здоров'я, а більше насолоджуватися відпочинком разом з малюком, то це вік від 5 років. П'ятирічні дітки вже не такі уразливі і хворіють набагато рідше. У 5 років дитина може розуміти, що таке не можна, вона уважніша і слухняніша. А з такою дитиною вам буде набагато простіше не тільки на морі, але і під час довгої поїздки.

Читайте також: Як виростити з дитини мільйонера: дослідження вчених

Нагадаємо про правила покарання дітей. Покарання — лише спосіб продемонструвати дитині рамки допустимої поведінки. Пройшла мода на міркування про те, що дитя має рости в повній свободі — без обмежень і заборон.

Психологи з'ясували, що дитина потребує розуміння меж дозволеного не менше ніж режиму дня і передбачуваної поведінки дорослих.

Це дає їй почуття впевненості, звільняє від щохвилинного вибору і розвантажує нервову систему. Так що не треба лаяти себе за те, що час від часу ви щось забороняєте і за щось караєте.

Зараз ви читаєте новину «З якого віку можна возити дітей на море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути