Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2016 19:20

Татуювання австралійки захистило доньку від насмішок

Автор: Stacey Barnard
 

Австралійка Стейсі Барнард зробила собі татуювання, щоб захистити доньку від насмішок однокласників.

Її донька Джорджія має вроджене порушення слуху. Все життя дівчинка має носити слухові апарати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама зробила доньку іконою стилю

Стейсі не вважала, що її дитина настільки відрізняється від звичайних малюків, аби відправляти доньку в спеціалізовану школу. Але піти в звичайну дівчинці вдалося не одразу. Напередодні першого навчального дня мамі подзвонив директор їх першої школи і заявив, що дитини зі слуховим апаратом в їхньому закладі не буде. Нібито дівчинка несе загрозу для безпеки оточуючих.

Мама перевела Джорджію в іншу школу. Діти стали дражнити дівчинку і доводити її до сліз. Приходячи додому, вона ламала і ховала свої слухові апарати. Казала, що ніколи в житті їх більше не одягне.

Мама пояснювала, що немає нічого ганебного в носінні слухового апарату.

"Я говорила їй, що це таке ж пристосування, як і окуляри. Якщо у тебе слабкий зір, ти носиш окуляри. Якщо слабкий слух - слуховий апарат".

Це не допомагало. Стейсі йшла на різні хитрощі: робила із слухових апаратів прикраси для дочки. Покривала їх стразами і розфарбовувала в яскраві кольори. Коли це не спрацювало, мама зважилася на останній крок.

"Якщо я хочу показати доньці, що в цьому немає нічого такого, чого слід було б соромитися, покажу це на своєму прикладі", - вирішила вона.

Стейсі звернулася до знайомого тату-майстра. Вони разом розробили дизайн татуювання. Тату - точна копія слухового апарату, на ньому - ім'я Джорджія, виколоте на шиї мами, і метелик - новозеландський символ товариства глухих.

Автор: Stacey Barnard
 

"Я віддавала собі звіт в тому, що це тепер зі мною на все життя. Слухові апарати будуть змінюватися, а я залишуся з намальованим цим. У будь-якому випадку пишаюся своїм вибором".

Джорджія одразу перестала соромитися своїх слухових апаратів, і почала носити їх з гордістю. Однокласники тепер не дражнять дівчинку.

Мати-одиначка стала "татом", аби викликати посмішку сина

Зараз ви читаєте новину «Татуювання австралійки захистило доньку від насмішок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути