вівторок, 05 липня 2016 13:58

Тато-відеоблогер винайшов найлегший спосіб привчити малюка до домашнього прибирання

Тато-відеоблогер винайшов найлегший спосіб привчити малюка до домашнього прибирання

Тато з Нової Зеландії продемонстрував, як можна навчити дітей допомагати батькам і виконувати домашні обов'язки. Його відео переглянули вже понад 9 мільйонів чоловік.

Джордан Уотсон, відеоблогер, творець пабліку How to Dad, і тато двох дітей почав публікувати навчальні відео ще в 2015 році. Чоловік вже встиг навчити інших батьків багато чому - від "як укладати малюків спати" до "як навчити дитину кататися на велосипеді", пише 4mama.

Найбільш популярним роликом Джордана стало відео про те, як навчити дитину допомагати прибирати вдома, поки вона ще зовсім мала. На думку тата-відеоблогера, чим раніше залучати чадо до таких справ, тим більша ймовірність, що вам не доведеться просити його про прибирання в підлітковому віці.

Секрет Джордана вкрай простий: діти готові робити все, про що ви їх попросите. Головна роль в новому відео дісталася його півторарічній доньці Альбі. Коли тато дає дитині щітку і просить її помити посуд - вона, не заперечуючи, направляється до раковини і радіє можливості пограти з тарілками і мильними бульбашками. Точно так же Альбі подобається пилососити килим, згрібати гілки та листя у дворі, розвішувати прання, протирати стіл. Навіть миття ванни приносить дівчинці задоволення.

Правда, не можна не відзначити, що сили Альби не безмежні. Після того як вона помила вікна і винесла сміття, тато попросив її ще й помити туалет, на що дівчинка відповіла тверде "ні".

Нагадаємо, шестирічний кухар з Індії заробив $ 2000 за відео на Фейсбуці. Хлопчик знімає на відео свої кулінарні уроки і публікує їх в мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет підкорив "Найкращий батько у світі"

Зараз ви читаєте новину «Тато-відеоблогер винайшов найлегший спосіб привчити малюка до домашнього прибирання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути