понеділок, 04 липня 2016 15:33

Інтернет підкорив "Найкращий батько у світі"
5

Для Дейва Енгледоу все розпочалося з кількох гумористичних фотографій, які він зробив у своє задоволення. З того часу влучні фото з зображенням його доньки Еліс Бі перетворилися на популярну сторінку у соцмережі, фотокнигу та календар. Більше того, найближчим часом у світ має вийти новий дитячий роман Дейва.

Для мільйонів людей, яким подобаються знімки Енгледоу, він вже відомий як "Найкращий батько у світі". Його гіперболізовані, вельми гумористичні фотографії Еліс Бі у вигляді екстраординарної бешкетниці як вірус розповсюдилися у мережі у 2012 році і принесли йому неабияку популярність, пише Fathers Club

 

Фотографії "Найкращого батька у світі" – це, зокрема, знімки Еліс у вигляді вантажопідйомника, коли вона тримає над фритюрницею індичку, що вдвічі більша за її голову; тримає на долонях батьків; як батько купає її у відкритій пральній машині тощо.

 

У реальному житті Еліс Бі також виробляє трюки, які чудово виглядали б на фото, якби не були настільки руйнівними. Нещодавно, як розповів її батько у соцмережі, вихователь у дитячому садку обурено викинув зубну щітку Еліс у сміттєвий контейнер. Її пояснення: "Тому що я використала її два тижні тому, щоб почистити раковину". Останнім часом, після того, як він відчув запах горілої гуми і знайшов залишки її гумових чобіт у духовці, Дейв Енгледоу написав: "У мене є незворотне відчуття, що наш 2016 рік має наповнитися ще багатьма інцидентами, викликаних творчими забавками Еліс Бі".

 

Книга, над якою Дейв зараз працює, заснована на тих історіях, які він розповідав дочці, аби та нарешті заснула.

"Донька знає, що маленька дівчинка з цих історій – це вона, хоч я навмисно не називаю її Еліс", — каже Дейв.

 

Героїня чи антигероїня цих історій робитиме будь-що, аби лише не лягати спати. Згодна навіть мити туалет, адже переконана, що поки вона спить, відбувається щось значно цікавіше. Після майже безсонної ночі дівчинка куняє під час активностей, які вона любить найбільше: літаючих зміїв, млинців на сніданок, гуляння на вечірках. Наприкінці робочого дня родина встановлює обідній стіл. Батьки, у ролі яких Дейв та Джен, жваво обговорюють, що відбувалося протягом дня. У той час як маленька дівчинка не може пригадати нічого з цього, адже вона заснула.

 

Книга має стати першою у трилогії, що буде опублікована наприкінці 2017 року.

Нагадаємо, раніше фотограф перетворив сина на марсіанина

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет підкорила історія українського тата в декреті

Зараз ви читаєте новину «Інтернет підкорив "Найкращий батько у світі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути