середа, 15 червня 2016 20:51

Психолог винайшла іграшку, яка може на час замінити дитині маму

Психолог винайшла іграшку, яка може на час замінити дитині маму

Ісландський психолог і двічі мама Ейрун Еггертсдоттір придумала іграшку, яка створює ілюзію присутності мами. Все це завдяки тому, що лялька Лулла може "дихати", а також у неї "б'ється серце".

Ейрун довго вивчала ефект спільного сну і з'ясувала, що за допомогою дихання і серцебиття мами немовля може стабілізувати своє дихання і серцебиття. Так, малюк почуває себе в безпеці і краще спить, пише 4 mama

В результаті у Ейрун народилася ідея створити таку ляльку, яка зможе на час замінити дитині маму, щоб вона змогла трохи відпочити від спільного сну з малюком.

Щоб Лулла почала "дихати" - досить натиснути на груди ляльки, вона тут же почне видавати звуки дихання і биття серця уві сні. Ці звуки допомогла записати подруга Ейрун - багатодітна мама і йога-інструктор. Лялька Лулла може "дихати" протягом восьми годин. Крім того, вона зроблена з м'якого матеріалу, що відмінно поглинає запахи. Тому перш, ніж покласти іграшку в ліжечко, варто потерти її об мамину шкіру.

Ейрун зібрала гроші на виробництво ляльки завдяки краудфандінгу. Необхідні кошти були зібрані дуже швидко, і Лулла стала популярною в усьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розповіли, скільки годин повинні спати діти

Зараз ви читаєте новину «Психолог винайшла іграшку, яка може на час замінити дитині маму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути