понеділок, 29 серпня 2016 23:33

Неймовірні мама з донькою тріумфували на конкурсі краси у Великобританії
8

Британка Сара Луїз Прітчард та її дочка Елла Рейвенскрофт святкують неймовірний успіх на одному з найпрестижніших конкурсів краси у світі.

41-річна Сара і 18-річна Елла в цьому році перший раз взяли участь у конкурсі і стали володарями титулів "Місіс Гелексі Великобританія" і "Міс Підліток Гелексі Англія". Перемога гарантує їм можливість взяти участь в конкурсі Galaxy International в 2017 році, який буде проходити в Орландо (штат Флорида, США). Там Сара і Елла приєднаються до десятків красунь з усього світу в боротьбі за головний титул.

Сара стала першою плюс-сайз-моделлю, яка виграла конкурс. Вона сподівається, що її перемога послужить сигналом для всіх жінок з пишними формами.

"У нас з чоловіком шістеро дітей: двоє синів і чотири дівчинки. Я постійно чула їхні розмови про те, як важливо постійно втрачати вагу, тримати себе в формі, сидіти на дієтах. Тоді я подумала про те, що, ймовірно, це я своєю поведінкою подаю їм неправильний приклад, але ж вони красиві і без всієї цієї постійної тривоги і метушні", - розповіла Сара.

Нагадаємо, 15-річна візажист-самоучка шокувала мережу своїми образами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні речі, яким варто навчити свою доньку

Зараз ви читаєте новину «Неймовірні мама з донькою тріумфували на конкурсі краси у Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути