понеділок, 28 березня 2016 20:43

Над ними сміються мільйони: найкумедніші персонажі Disney
5

Вчені довели, що сміх продовжує життя. Якщо вірити цьому, тоді навіть приблизно важко підрахувати, скільки років життя подарували людям мультфільми Disney. Адже деякі герої десятками років дарують посмішку кожному з нас.

Свен (Холодне серце)

Незважаючи на те, що Свен - олень, серце у нього справжнього собаки, а точніше добродушного лабрадора. Вірний і сміхотливий компаньйон Крістоффом, в непростих ситуаціях він часто підштовхує кращого друга йти за велінням серця. Улюблені ласощі Свена - морквина, і він постійно намагається відхопити ласий шматочок, позбавивши сніговика Олафа носа. Цікавим фактом є те, що в процесі створення образу Свена в студію Уолта Діснея привели справжнього оленя. В результаті спостережень за пластикою і поведінкою звіра був створений неповторний персонаж добродушного рогатого героя.

Тімон і Пумба

Пумба - в міру вгодований і не в міру привабливий кабан. Щирий, відкритий і наївний, він вірить в справжню дружбу і готовий віддати за неї останнього жука. Тімон - кращий друг Пумби, ледачий егоцентричний мангуст. Перебуваючи на самому дні харчового ланцюжка він використовує більш сильного друга в якості засобу пересування. Кращі друзі живуть за своїми правилами під девізом "Хакуна Матата"! Будучи майстерними гурманами, вони в будь-який момент готові відправитися на інший кінець світу заради екзотичного жучка.

Дональд Дак

Вперше з'явившись на екрані в далекому 1934 році Дональд Дак став найвідомішим каченям в світі. Дональд не вміє контролювати свій неприборканий характер, що раз у раз втягує його в неприємності і стає причиною розбрату з Дейзі Дак. Але в той же час енергійне каченя готовий в будь-який момент прийти друзям на допомогу. Протягом 50 років фірмовим "качиним" голосом говорив Кларенс Неш, після чого його змінив аніматор Disney Тоні Ансельмо.
Орегонский Університет уклав з компанією Уолт Дісней договір, що дає право на використання зображення Дональда, який став символом навчального закладу.

Луїс (Принцеса і жаба)

Незважаючи на величезні розміри і лютий зовнішній вигляд у крокодила Луїса величезне золоте серце. Найбільше Луїс обожнює джаз і ніколи не розлучається зі своєю трубою, щоб всім своїм друзям продемонструвати свій талант. Роками плаваючи уздовж Нового Орлеана Луїс надихається джазовими мелодіями, що звучать з пропливаючих поблизу кораблів. Одного разу він не зміг втриматися і вклинився в виступ групи музикантів, викликавши шок у всіх присутніх. З тих самих пір Луїс не втрачає надій знайти людське обличчя і стати всесвітньовідомим джазменом.

Майк Вазовський (Корпорація монстрів)

Серйозний, цілеспрямований, окатий і впевнений в собі монстр Майк є уособленням ідеального працівника. Ось тільки щоб виконувати головну функцію монстра - лякати людей, необхідно бути трішки страшніше. Саме через нестачу страхітливих характеристик Майк став працювати лише помічником страшили – свого вірного друга Саллі. Щоранку Майк відповідально тренує Саллі перед роботою, щоб добитися ідеального переляку і отримати якомога більше енергії від крику дітей. Але який сюрприз дізнатися, що дитячий сміх дає в десять разів більше енергії. Ось тут Майк і знаходить своє справжнє покликання. Адже дарувати сміх завжди приємніше, ніж сіяти страх.

Зараз ви читаєте новину «Над ними сміються мільйони: найкумедніші персонажі Disney». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути