вівторок, 19 квітня 2016 14:34

Канадський фотограф з гумором пояснив доньці, звідки беруться діти
5

 

Фотограф з Квебека Патріс Ларош наперед задумався про те, як розповість своїм дітям про їхню появу на світ. І дізнавшись, що дружина Сандра вагітна, задумав кумедний і зворушливий фотопроект довжиною в 9 місяців.

Ще не знаючи, що в животику у дружини - в майбутньому гаряче обожнювана дочка Жюстін, Ларош почав робити фото вагітної дружини, а після пологів зібрав з них чудовий колаж з глибоким підтекстом.

Він одночасно з гумором обігрує животик вагітної, що збільшується,та знаходить підхід для найменших малюків, щоб відповісти на питання чомучок "Звідки я взявся?". Фотограф зайвий раз нагадує: дітки потрібні нам як повітря!

 
 
 
 

Нагадаємо, фотограф з Нової Зеландії Нікі Бун свій останній проект "Дитинство самобутнє" із серії чорно-білих фото присвятила своїм чотирьом дітям, яких вона виховує без телевізора і сучасних електронних гаджетів. Кожній дитині на день народження мати дарує новий знімок

"Моя мама померла, коли я була зовсім маленькою. Все, що у мене залишилося - кілька маленьких альбомів з вицвілими, але дуже дорогими серцю трьома чи чотирма фотографіями з мого дитинства. Тому зараз я хочу зробити якомога більше знімків з життя моїх дітей: відобразити їх пригоди і значущі моменти", - розповіла Бун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проникливі фото майбутніх матусь у сирих міських районах

Зараз ви читаєте новину «Канадський фотограф з гумором пояснив доньці, звідки беруться діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути