середа, 09 березня 2016 19:51

Чоловік прийняв пологи без допомоги медиків: у нього народилося двоє синів
10

Багато жінок приходять в жах від думки про те, що їхні чоловіки побачать їх у момент пологів. Сайт ivona показує, як можуть виглядати партнерські пологи.

Робін Бейкер, фотограф з Каліфорнії (США), зобразив партнерські пологи, в яких чоловік став не просто підтримкою для своєї дружини, але і головним акушером. Пологи виявилися стрімкими, і бригада медиків просто не встигла приїхати до того моменту, як почалися потуги. Варто віддати належне чоловікові, який не розгубився і допоміг дружині в найвідповідальніший момент.

Парі пощастило, так як у самого Робіна два роки тому дружина народжувала вдома, і він міг дати слушні поради. Щасливий батько прийняв спочатку одного сина, а слідом за ним і другого.

"Кожен з них був щиро вдячний за такий чудовий природний досвід народження. Жінки неймовірні, коли вони йдуть природним інстинктам і слухають свої тіла!", - каже Робін.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік прийняв пологи без допомоги медиків: у нього народилося двоє синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути