четвер, 05 травня 2016 07:39

3 головні причини, чому більшість чоловіків хочуть сина

3 головні причини, чому більшість чоловіків хочуть сина

Поява дитини на світ - найбільш відповідальний момент у житті кожного чоловіка і розпочинається він із мрій про те, хто народиться у новій сім'ї.

Часто доводиться чути, що більшість чоловіків з нетерпінням чекають саме на сина. Цей факт підтверджують дослідження психологів. То чому ж все-таки чоловіки так чекають на народження хлопчика - пише ogo.ua

1. Батьківський авторитет. Останнім часом зосереджується увага на тому, що не лише мами, але й татусі зобов'язані брати активну участь у вихованні дитини. І саме для хлопчика тато стане найкращим вихователем та авторитетом.

2. Спільне дозвілля. Чоловіче дозвілля відрізняється від жіночого. Разом із синами татусі можуть ходити на автовиставки, гонки, гратися радіокерованими літачками. Також можна разом займатися спортом, ходити на футбольні матчі, а потім вже дорослому сину розповідати про поведінку справжнього чоловіка у суспільстві.

3. Спадкоємець. Факт народження таткового спадкоємця дуже важливий для чоловіка. Адже дівчатка в дорослому віці вийдуть заміж і візьмуть інше прізвище, а от сини дійсно продовжать рід.

Читайте також: Як допомогти чоловіку доглядати за немовлям: 6 важливих порад

Зараз ви читаєте новину «3 головні причини, чому більшість чоловіків хочуть сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути