пʼятниця, 08 квітня 2016 21:35

23 дивовижних фото новонароджених, зроблених одразу після пологів
23

Пологи - один з найважливіших моментів у житті жінки. Але найчастіше крім неясних спогадів про цей період на пам'ять нічого не залишається. Фотограф Моне Ніколь вважає це несправедливим і намагається виправити ситуацію, роблячи дивні фото перед пологами, після пологів і фото новонароджених.

"Я була свідком і зловила моменти неймовірної сили, неймовірних сумнівів, і неймовірної радості. Все просто: ніщо не викликає настільки сильних емоцій, ніж спогади про пологи", - говорить Моне.

"Мене завжди дивує, коли пари, які вперше стануть батьками, обирають домашні пологи для своєї дитини. Це може бути так важко - розслабитися і довіритися своєму тілу і тим не менше багато хто з моїх клієнтів роблять це".

Фотограф ділиться своїми враженнями про породіль та пологи.

"Словами не передати силу цієї жінки, яка народила свою ідеальну дівчинку природним шляхом всього за кілька хвилин до того, як їй повинні були почати екстрене кесарів розтин", - розповідає Моне про одну з мам.

"Цю маму перевели з нашого місцевого пологового будинку в лікарню, коли її кров'яний тиск став занадто високим. Це повинно бути так важко, коли ваш план пологів різко змінюється. Але коли я увійшла, ця дивовижна жінка сміялася", - говорить про іншу.

"Вони подзвонили мені і сказали, що почалися перейми. Я виявила їх у ванній кімнаті. Мама сиділа у ванні з чітким наміром народити. Я запитала тата: "Чи ви не хочете зловити свою дитину?". Акушерка вбігла в двері за кілька хвилин до народження дитини".

Дуже часто на домашніх пологах присутні старші діти родини.

"Ця сім'я народила шосту дитину в домашніх умовах - в присутності старших дівчаток, які спостерігали і пропонували підтримку мамі. Світило сонце, діти були схвильовані перед зустріччю з їх молодшим братом, і просто не могло бути більш прекрасних пологів".

"Я люблю бачити братів і сестер під час пологів. Вони часто тримаються на диво добре. Набагато краще, ніж деякі дорослі. Цей старший брат одягнув свій плащ Бетмена, як тільки у його мами почалися пологи. Він залишався з нею протягом усього періоду, пропонуючи свою підтримку і любов".

"Не дивлячись на те, що я знімаю багато домашніх пологів, я люблю працювати з сім'ями, які хочуть народити своїх дітей в пологовому будинку. Пологи так само красиві і настільки ж потужні. Один з моїх улюблених моментів - це коли дитина потрапляє в обійми мами".

Моне Ніколь вважає, що пологи - це найпрекрасніше природне явище в світі.

"Пологи можуть бути одним з найбільш наповнених любов'ю переживань у вашому житті. Багато хто з моїх клієнтів говорять, що вони дорожать фото, зробленими в цей період навіть більше, ніж весільними фотографіями, тому що мені вдалося зловити природні, не постановочні моменти".

Дивіться дивовижні знімки в нашій фотогалереї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший день життя: зворушливі фото новонароджених і щасливих матусь

Зараз ви читаєте новину «23 дивовижних фото новонароджених, зроблених одразу після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути