пʼятниця, 11 березня 2016 17:05

12-річна дівчинка неймовірно круто танцює дабстеп

12-річна дівчинка неймовірно круто танцює дабстеп

У 12-річної Аділін Малкольм не було вчителя, зате були інтернет і велике бажання. Все, що вона зробила - це ввела в пошуковому рядку "як танцювати дабстеп" і зайшла на сайт YouTube. Аділін переглянула тисячі уроків, повторювала рухи за танцюристами і відточувала свою майстерність. Тепер їй наслідують маленькі любительки цього стилю.

Дивно, як дитині можна освоїти навички такого складного танцю всього за пару місяців. Але приклад Аделін доводить, що і без професійного навчання можна домогтися неймовірних результатів. Дівчинка зізналася, чтоYouTube дав їй більше, ніж традиційний клас танців.

"Якщо у вас є інтернет, ви можете дійсно навчитися багатьом речам. Перевага такого способу навчання в тому, що ти можеш переглядати відео ще раз і ще раз, а в класі це неможливо. Чесно кажучи, інтернет зіграв у моєму житті важливу роль. Він взагалі є інструментом нашого покоління. Я хочу показати людям, що все в їх руках, головне - пристрасно захотіти цього", - сказала Аділін.

Зараз ви читаєте новину «12-річна дівчинка неймовірно круто танцює дабстеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути