пʼятниця, 11 грудня 2009 11:24

"Відстійники" будуватимуть турки, бо українці крадуть

 
Ми приймемо нелегала, якщо знайдуть у нього будь-який офіційний документ, виданий в Україні. Квитки на літак, готельні рахунки, довідки від лікарів, договори на оренду машини чи квартири, в яких зазначено, що він таки був в Україні. Інакше будемо доводити, що він не наш.

ЄС дав 30 млн на будівництво "відстійників". Але вони так і залишилися в Європі. Ці гроші українці не помацають, бо в Європі знають наші проблеми з хабарами. Єврокомісія сама провела тендер. Виграла турецька компанія "ENKA", що будувала донецький стадіон "Донбас Арена".

Я дуже сумніваюся, що ми підпишемо з Росією угоду про реадмісію. Вони ж не дурні. Основний потік нелегалів до нас - звідти. Якщо РФ сьогодні підписує такий документ, завтра ми їх завалюємо мігрантами. А в них лише один пункт, та й то на 20 осіб у Москві. Замість того, щоб в"єтнамця відправити в Росію, звідки він до нас потрапив, ми купуємо йому квиток до В"єтнаму.

Лише українці з кількома вищими освітами згодні працювати в Європі на чорних роботах. А до нас приїжджає нелегал з Алжиру - ми запитуємо, хто він такий, каже: "погонич верблюдів". Який сенс його тут залишати?

Серед іноземців у нас кожен третій злочинець - грузин. Ми склали список із 80 країн, в"їзд громадян яких на територію України без банківського рахунка розміром у 20 прожиткових мінімумів - заборонений. У цьому списку була також Грузія, але президент її викреслив.

Запитую в колег-європейців: якби завтра ви нам відправляли нелегалів, то скільки. Німці кажуть - шестеро, французи - троє, чехи - з десяток. Тобто з усієї Європи набереться десь 30 людей. Ну хай буде триста на рік, та вже ж не 150 тисяч!

Зараз ви читаєте новину «"Відстійники" будуватимуть турки, бо українці крадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути