середа, 21 липня 2010 17:40

"Пающіє труси" представлятиме Україну на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля" в Юрмалі

Понеділок 26

На два тижні позбавили киян гарячої води для перевірки тепломереж у трьох районах Києва.

Блоги киян зарясніли оголошеннями: "Стану відданим другом, часто відвідуватиму вас протягом наступних двох тижнів, якщо вам не відключили гарячу воду. Можу ходити за продуктами, готувати їжу, співати пісень, теревенити про політику та футбол - і все це за можливість доступу до вашого душу (помітьте, я не претендую на вашу душу). Інтим не пропонувати. Хоча, ще кілька днів без гарячої води - і це цілком може змінитися".


Останній день перевірок теплових мереж "Київенерго" в Деснянському, Дніпровському та Оболонському районах Києва

Вівторок 27

"Мне нужен не Микки Рурк, не Славик Вакарчук, а просто пластический хирург

Пересадит кожу с попы на лицо, передвинет вправо левое ребро", - піснею з такими словами гурт "Пающіє труси" представлятиме Україну на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля" в Юрмалі. Також дівчата написали хіт "Как Алла". У розрахунку на премію Алли Пугачової, як каже їхній продюсер Володимир Бебешко. До речі, цього року вона не приїде.


Відкриття фестивалю "Нова хвиля", який триватиме до 1 серпня

Латвія, Юрмала, концертний зал "Дзінтарс"

Середа 28

Повторити долю своєї матері, актриси Джуді Ґарленд, боялася Лайза Мінеллі. 1969-го Ґарленд померла від передозування наркотиками. Після її смерті та успіху мюзиклу "Кабаре", Мінеллі, за словами Енді Ворхола, "закопувалася в кокаїні". Одного ранку Лайза подзвонила у службу анонімної психологічної допомоги. У відповідь на запитання про рід занять сипло проспівала найвідомішу фразу з мюзиклу: "Моє життя - це кабаре".


Мюзикл "Кабаре" за п'єсою Джона Ван Друтена в постановці Наталії Громушкіної та Олександра Маракуліна

19.00, Київ, Міжнародний центр культури та мистецтв, вул. Інститутська, 1

Четвер 29

На головну роль у шпигунській картині "Солт" режисер Філліп Нойс планував Тома Круза, але роль переписали для Анджеліни Джолі. "Червневий скандал із російськими шпигунами в США підозріло схожий на рекламу нової стрічки з Джолі", - пишуть блогери.


Фільм "Солт" у кінотеатрах

П'ятниця 30

"Рок-н-ролл - гидота рідкісна, зараз це слухати неможливо!" - сказав російський рок-музикант Євген Маргуліс після того, як підібрав саундтрек до стрічки "Стиляги" Валерія Тодоровського. Із 300 пісень радянського року відібрав 14.


Виступ Євгена Маргуліса

20.00, Київ, Crystall Hall, Дніпровський узвіз, 1

Субота 31

"Зазвичай мужики нажираються, накурюються, обдовбуються, блюють під стіною, сплять на пляжі в трусах, повних піску й так званого щастя. Потім, оговтавшись, кажуть: "Мася, вибачай, так вийшло". На подібний відпочинок треба їхати нарізно", - відповідають завсідники КаZантипу на запитання, чи варто брати туди своїх дівчину чи хлопця.


Фестиваль "Республіка КаZантип"

31 липня - 21 серпня, село Поповка, Крим, Україна

Неділя 1 серпня

Гармонійно поєднувати сир та вино навчать на фестивалі у Львові. До шампанського та ігристих вин смакують сири брі, гауда, камамбер, брусен. До каберне - брі, камамбер. До шардоне - брі, камамбер, пармезан. До божоле - грюйєр, мимолет, мюнстер. Найгармонійніше поєднуються "земляки" - сир та вино, виготовлені в одному регіоні. Ніколи не помилитеся, якщо оберете до сиру біле солодке вино.


Свято сиру та вина

30 липня - 1 серпня, Львів, подвір'я Палацу Потоцьких

Зараз ви читаєте новину «"Пающіє труси" представлятиме Україну на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля" в Юрмалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути