четвер, 29 грудня 2016 21:05

Вчені встановили, як воскрешати мертвих

Вчені встановили, як воскрешати мертвих

Британські вчені заявили, що знайшли спосіб оживляти людей. За їхніми словами, це можна зробити шляхом заміни тіла. Голова з мозком залишиться колишньою, а ось тіло доведеться замінити.

Президент Фонду продовження життя Алькор Макс Мор розповів, що планує заморозити свою голову. Про це повідомляє supreme2.ru.

Науковець каже, що що практично впевнений в успішній реалізації свого задуму. Хоча наразі не має жодних доказів, чи це можливо. Відомо, що для проведення заморозки людського тіла в рідкому азоті, спочатку потрібно запустити в кров антифриз. Існує ймовірність, що після розморожування, людина стане розкладатися.

Американські науковці з компанії Humai заявили, що можуть створити штучне тіло і навчаться воскрешати мертвих. У спеціальне біонічне тіло вони планують пересаджувати заморожений людський мозок, передає ukr.media.

Представники Humai вже зараз пропонують почати заморожувати зразки мозку для майбутньої пересадки. Науковці кажуть, що в головному мозку людини незворотні процеси відбуваються пізніше всього. Саме тому він набагато менше старіє і зношується порівняно з іншими внутрішніми органами.

Фахівці вважають, що така технологія допоможе людству домогтися мінімальних розмірів смертності на планеті. Вони впевнені, що воскресла людина буде колишньою особистістю, як і до смерті.

Британські вчені-біологи довели можливість "непорочного" зачаття. Науковці вперше створили повноцінний зародок, обійшовши фазу запліднення яйцеклітини і її злиття зі сперматозоїдом.
Зараз ви читаєте новину «Вчені встановили, як воскрешати мертвих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути