вівторок, 03 січня 2017 16:59

Установили, який жіночий голос приваблює чоловіків

Установили, який жіночий голос приваблює чоловіків

Жіночий голос вважають одним із основних факторів, що приваблює чоловіка. Британські вчені з'ясували, які голоси найбільше подобаються чоловікам.

Експерти дослідили, що увагу представників сильної статі привертають власниці співучого, ніжного голосу з пониженими нотками. Натомість, антипатію викликають жінки із занадто високим голосом, верескливим, гучним, владним, занадто низьким чи "застудженим", інформує gogetnews.

Окрім того, чоловіків на підсвідомому рівні приваблюють жінки, готові до зачаття дитини, саме завдяки голосу. Дослідили, голос жінки залежно від періоду менструального циклу має різні обертони, на які реагують чоловіки. Вчені записали голоси жінок у різні періоди менструального циклу і дали прослухати записи групі чоловіків. Вони назвали більш привабливими голоси, записані в той період, коли жінка була найбільш готова до зачаття. Але ці результати стосуються тільки жінок із природним менструальним циклом. У тих, хто приймає гормональні препарати, голос не змінюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали "таємницю" міцного шлюбу

Додаткове дослідження показало, що чоловіки вважають сексуальним жіночим голосом той, що має "придих". Жінок із сексуальним голосом відрізняють характерні риси обличчя: високі вилиці, м'які лінії щелепи і повні губи. Ідеальним прикладом можна назвати Мерилін Монро.

А жінкам подобаються чоловіки з глибоким голосом, у якому відчувається характерна хрипота. Вчені пояснюють, що жінки підсвідомо шукають фізично великих, але неагресивних чоловіків із вираженою маскулинністю.

Американські науковці з Університету Майамі виявили, що молоді жінки з низьким, хрипким голосом рідше проходять фінальний етап співбесід. Виявляється, такий "скрипучий" низький голос створює непривабливий жіночий образ.
Зараз ви читаєте новину «Установили, який жіночий голос приваблює чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути