субота, 17 жовтня 2020 09:20

Телеуроки для школярів повертаються

Телеуроки для школярів повертаються
Телеуроки для школярів повертаються Фото:facenews

Телеканал "Київ" разом з університетом імені Бориса Грінченка оголосили про відновлення проєкту "Відкритий урок". Цього разу заняття створили за програмою 7, 8 і 9 класів. Учні зможуть відвідати всі предмети, навіть трудове навчання і фізкультуру. Про це телеканал повідомив на сторінці у Facebook.

Початок теленавчання запланували після осінніх канікул в ефірі каналу та на його інтернет-ресурсах. Проєкт створили для якісного засвоєння навчальної програми школярами, незважаючи на карантинні обмеження.

Телеканал "Київ" вперше запустив "Відкритий урок" під час весняного карантину. Уроки тривали до 31 травня. Але заняття розробили лише для учнів 11-го класу. Всього відбулось 150 освітніх ефірів.

Викладали матеріал заслужені вчителі України, серед них — Яна Коваль, вчитель хімії та Олександр Худобець — вчитель з історії, а також фіналіст Global Teacher Prize Ukraine 2018, який увійшов в рейтинг "Топ 30 до 30-ти", Олександр Черкас. Він вчитель інформатики, української мови та літератури.

За весь період карантину на сторінці каналу в Facebook телеуроки переглянули 7,64 млн разів. За рейтингом переглядів найпопулярнішими стали уроки з історії і української мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні ще два університети навчатимуться дистанційно

Батьки українських школярів негативно налаштовані на дистанційне навчання. Вони говорять, що рівень успішності дітей значно знизився, а вчителі недостатньо приділяють уваги. Даються взнаки і проблеми з технічним обладнанням.

Зараз ви читаєте новину «Телеуроки для школярів повертаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути