пʼятниця, 13 січня 2017 16:09

Назвали головні жіночі таємниці

Назвали головні жіночі таємниці

Є теми, на які не люблять говорити навіть балакучі жінки. Психологи запитали у представниць прекрасної статі, про що вони найменше хотіли б говорити. Фахівці виявили в них 5 заборонених тем.

Найбільше жінки не люблять говорити про секс, інформує інтернет-журнал для жінок. Вони із задоволенням розкажуть про близькість у загальних рисах, але подробицями свого інтимного життя з навколишніми не діляться.

Розмови про власну вагу теж під табу. Якщо про секрет схуднення та дієти жінки можуть поговорити, то розкрити правду про набрані кілограми - ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому жінки більше схильні до психозів

Не полюбляють жінки розмов про проблеми зі здоров'ям. Інфекції, отруєння, ПМС чи випадіння волосся вони швидше обговорять на інтернет-форумах, ніж із близькими.

Обходять стороною представниці слабкої статі тему власних доходів. Фахівці кажуть, жінки бояться заздрощів або насмішок, пов'язаних із їхнім прибутком. Останнє, про що б хотіли говорити жінки, - судимість, якщо вона є.

Багато представниць слабкої статі не проти говорити про свій вік, незважаючи на поширену оману про зворотнє. Вони не відчувають незручностей, говорячи про власні хобі чи політичні погляди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому зникає жіноча краса

Вважають, що жінки найбільше довіряють подругам і мамам. Утім, насправді найтаємничішою інформацією вони діляться з колегами, братами і сестрами.

Портал lubov-plus уклав список жіночих секретів, про які найбільше хотіли б дізнатися чоловіки. Найбільше їх цікавить, про що жінки годинами говорять по телефону. Багато чоловіків також прагнуть знати відгуки дівчат про їхнє інтимне життя. Крім того, хлопці хотіли б дізнатися, що керує дівчатами в їхніх вчинках.

Фахівці з Великої Британії спростували міф, що запорука краси - юність. Після соціологічного опитування науковці дійшли висновку, піку своєї жіночої краси представниці прекрасної статі досягають у 31 рік.
Зараз ви читаєте новину «Назвали головні жіночі таємниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути