четвер, 05 січня 2017 16:01

Чому зникає жіноча краса

Чому зникає жіноча краса

Дослідження міжнародної групи вчених показало, що після весілля жінки перестають дбати про власну красу. Психологи пов'язують ці зміни із втратою мотивації добре виглядати і стежити за фігурою.

В експерименті взяли участь 3 тис. жінок, повідомляє ladyhealth. Дослідження виявило, що кожна п'ята жінка за перший рік після весілля набирає близько 9,5 кг. Така ж кількість опитаних повідомила, що почали гладшати ще під час медового місяця.

У 21% представниць слабкої статі через набрані кілограми виникають сімейні конфлікти. Вчені пояснюють, що на початку сімейного життя в подружніх пар часто виникають конфлікти. Якщо чоловіки до стресів стійкі, то в жінок виробляється звичка "заїдати стрес".

Збільшення ваги жінки пояснюють втратою мотивації. Раніше вони мріяли вийти заміж і стрункіше виглядати у весільній сукні. 42% респондентів зізналися, що розслабилися. Ще 22% вважають, що втратили потребу справляти враження на чоловіка після одруження.

Британські вчені встановили, що жіночі форми залежать від романтичних відносин. Про це інформує depo.ua. На початку відносин із партнером і перед церемонією одруження жінки втрачають 2-3 кг. На думку авторів дослідів, схуднення представниць прекрасної статі пов'язане з бажанням сподобатися коханому. Натомість у період стабілізації відносин представниці прекрасної статі набирають від 4 до 5 кг.

Науковці з Великої Британії запорукою щасливих і тривалих сімейних відносин назвали жіночу цноту. 53% жінок, які не мали сексуального досвіду до весілля або мали його з майбутнім чоловіком, задоволені заміжжям.
Зараз ви читаєте новину «Чому зникає жіноча краса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути