пʼятниця, 22 липня 2016 21:27

4 поради для тих, хто завтра складатиме ЗНО для вступу в магістратуру

4 поради для тих, хто завтра складатиме ЗНО для вступу в магістратуру
studway.com.ua

Завтра відбудеться ЗНО за спеціальністю "Право" у 9 університетах України. Оскільки це пілотний проект, у бакалаврів можуть виникнути труднощі.

Аби їх уникнути портал Gazeta.ua підготував 4 поради.

Заздалегідь дізнайтеся, в якому пункті будете проходити тестування.

Назву та адресу пункту тестування можна перевірити на сайті Міністерства освіти. Також ці дані є у екзаменаційному листку. Він є вхідним квитком на тестування.

Візьміть із собою паспорт і екзаменаційний листок.

Також правилами дозволено взяти із собою воду в прозорій пляшці. Усе інше приладдя, необхідне для успішного складання тесту, буде знаходитися на місці. Нічого, окрім паспорту, екзаменаційного листка та прозорої пляшки води, абітурієнт з собою на тестування брати не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 університетів проведуть ЗНО при вступі до магістратури

Зверніть увагу, чи стоїть печатка на фото в екзаменаційному листку.

Якщо на фото печатки немає, абітурієнт повинен звернутися до приймальної комісії, що видавала екзаменаційний листок. Поставити печатку на фото також можна в день тестування у пункті, де абітурієнт здаватиме іспит, але для цього потрібно буде прийти на місце трохи раніше, щоб встигнути до початку тесту.

Найбільш уважними слід бути тим вступникам, які отримали одразу два екзаменаційні листки від приймальних комісій для складення цього тесту.

За кожним абітурієнтом закріплена можливість пройти тест лише в одному пункті тестування. Таким чином, якщо у вступника на руках є одразу два екзаменаційні листки з різними адресами пунктів, один з них – недійсний, абітурієнт в будь-якому випадку не зможе по ньому здати тест.

Зараз ви читаєте новину «4 поради для тих, хто завтра складатиме ЗНО для вступу в магістратуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути